Monday, May 10, 2010

Selamat Hari Ibu :)

Makk,lin sayang mak sangat sangat :)
Mak, terimakasih buat segala-galanya , semperna hari ibu ni : Lin nak mak halalkan semua dosa dosa lin kt mak , bole ta ? :( Lin pun taknak berkira sangat , kita saling menghalalkan kesilapan masing-masing okay . Hihi . Lin tetap sayang mak , sampai akhir hayat lin. Insya-Allah! Even dulu masa kecik kecik mak tak jaga lin , even mak antar lin kt umah nenek , even mak asik busy dengan keje , even mak asik busy ngan persatuan sana sini dulu , busy mengalahkan datin ni . haha ! ye ,semua lin ingat :) takpe,lin tahu mak tak sengaja . Kan ! :D Lin ta kisah, semua tu mengajar lin idup berdikari . Sebab tu org nampak lin lebih matang dari kakak kakak lin yg lain, kan mak kan kan . Lin masih mencuba jadi anak yg terbaik , walaupun kekadang mak taknampak kebaikan yg lin buat. Takpela, suatu hari nnti lin akan pastikan mak bangga ngan anak bongsu mak ni :) Mak, lin ta nak nages . Tapi bile lin tengok mak keje kuat sane sini , lin ta tahu utk apa mak buat semua ni. Mak ta penat ke? kalu org lain seusia mak, da dok relax kt umah pun .Hm.. ye lin tahu, sbb minat kan ? Kang larang mak majuk , kang tegur kang mak sentap , kang nasihat sikit ckp lin ta paham mak . Okay la , mak buat la selagi mak mampu ea . Tapi mcm selalu lin cakap la " badan kite ni mak, nak pakai lama .. bukan 2 3 bulan lagi je , jaga la elok elok " .Mak tahu tak , ramai ckp mak lin sempoi , tpi lin taknak cerita kt mak . Nanti mak perasan , pastu buat la muka gedik. Hihi :) Mwahhh! sayang mak sgt sgt



Terlanjur ke Pd , Sambut kt sane je la :) Jom tengok gambar anak dara mak dulu , hihi .
Norehan , Norhuda && MEEEEEE ; NURLINA .


Happy Mother's Day To Makk , Mama Mas , Mak su !

Ayie pun nak tiub jugakkk :)

Mangsa balingan kek, haha ! ;)



No comments: