Thursday, May 20, 2010

Tahniah Kak B


Yeyyyy! Sham dpt keje gov , tadi pagi die dengan semangat nya pukul 530 pagi da bangun auw untuk menyahut seruan kerajaan . Hahaha :) Alhamdulilah la Sham, rezeki kau . Tahniah ye , semoga kau dpt kt area Kl jugakkk sbb kalu jauh takde sapa nak dgr problem aku da pasni . Hukhuk ! Dengar dengar dapat kt Subang, tpi tak kisa
h la kat mane pun kan . Janji KL okay ! Lepas ni tak bole la I shopping kt F.O.S lagi , tk bole la guna discount member U lagi Sham , Alaaa sadisnyaaaa aku , Keluarga Ahmad Shukor la paling terasa kehilangan . Haha , tpi tkpe Sham pasni idup kau akan lebih teratur . Trust me ! Semua org mahukan kerja kerajaan , jangan sia sia kan peluang yg ada. Jangan jadi macam aku :( Sekarang baru nak menyesal , huhu . Takpela lin , bomba je kott ! :DD Okay Sham, ini ayat ayat cinta untuk ko ; Penantian kau telah berhasil , kau dah dpt apa yg kau nak kan , positive je untuk langkah seterusnya ! Okay Kak b





" Selain itu aku pun nak buat ucapan tahniah buat kwn kwn dibawah :) "



Tira : Dah dpt lesen pun kau kan, pasni bole la dtg jengguk ku kt Ampang .

Acik : Dapat keje kt tempat Angah , wah bestlah dapat keje satu office ngan BFF . ilikeee!!


AdibPURPLE : Dapat kerja :) Keje elok elok , first time keje kan. huh!


Faidhi (Bf Alialiyana) : Dapat kerja kt Langkawi , kesian ko kena berjauh ngan GF kesayangan.



P/s : Saya pun perlu kan keje , sapa ada keje kosong ? :)

2 comments:

Anonymous said...

waa...
jelesnyee sham dpt gov..
hukhuk..
besnyeeee!
turn ak bile la lg nihh..
tira;)

nurlinajohan said...

insya-allah de rezeki ko nnti.
tunggggu je.
aku ni lag ar, baru bole apply.
:/