Monday, May 31, 2010

Wesak Day's !

Jumaat cuti !
Aktivity tido tido tido sampai lemau , tahu tahu je la umah tu kan sejuk mcm Genting Highlands! Pundekkkk ! haha, angah sungguh bangga ngan aku sbb bole duduk umah sehari suntuk. Haha :) Well, saapa kata aku kaki jalan ? sapa kata aku ta mampu ? huh!


*bangga


Disebabkan mampu duduk rumah,angah bwk jalan jalan. Destinasi fav kami ; sudah tentu Jj,Wangsa Maju . Yeyyy! Shopping time , actually takde la shopping sgt. Sbb kena jimat jimat bulan ni . Hm :( Tetiba mcm sedih plak , banyak betul masalah dtg kali ni . Mao tahu ke ? Huh.

1) B da berhenti keje astro, dpt offer bagus. So utk starting keje lain tu , paham paham je la. Macam org baru nak idup jugak ar . Tapi takpe, Insya-Allah de rezeki tang lain kott..

2) Insya-Allah dlm tahun ni Along nak kawen , so mcm mcm persiapan kena buat . Aku dikira mcm org kuat majlis ni jugak la. Nak buat mcm mane , nama pun org paling rapat ngan bakal pengantin .Kena keje kuat jugak la buat kajian bout wedding ni, Nasib la aku minat hal hal mcm ni. he-hee

3) Kau nak tahu agi ke ? haha,okay last ea! Aku tekanan dengan kerja , dengan kerenah manusia , dengan masalah masalah kecik tpi nampk besar .huh!


Sudah sudah ar tu eh, kesian blog aku selalu kena dgr masalah ku. Hm, sorry ea sayang. I takde tempat mengadu ar , kwn kwn pun busy ngan prob masing masing . De boyfie pun tak bole nak cite , sbb die punye prob pun ku yg settle kan. Haih nasib nasib , Sudah la lin oi . Jom test test baju agi best , minat beli ! Murah ambik , mahal diam ! :)


Ku mmg suka buat muka syoksendiri, kesian ta ?

Baju pertama ; suka sgt ,tpi ..
dlm gambar je nampak cantik , bile org tgok mcm buruk ja .
Beli ke ta beli ke ta beli ke ta beli ke ta ? haha

Ni plak mcm bodo je, tpi murah . I likee :)

Penatnyaaa,sehari lepak kt Jj. Kesian b da bosan takde kwn , keje die kuar masuk Mall je sbb nak isap rokok . Kawan la kau ngan guard depan pintu tu b ! :) Hihi . Lupe nak snap snap ngan Angah ngan B , sorry ! :l Malam jumaat tu plak, Jumpe si fify tomei ! Rindu bdk kecik ni , die baru sampai Kl khamis lepas kalu ta silap. Sebulan tak jumpe fify da lain ah, da mokmok sikitt ! Hihi.

PERHATIAN : PERUBAHAN KETARA TERHADAP DIRI SENDIRI ADALAH SUDAH MEMINATI BABY KECIK , SAYA TIDAK GERUN , SAYA TIDAK CUAK , SAYA TIDAK BENCI , SAYA SUKA . KATAKAN YA ! PADA BABY (:

. Fify Ameer & Ibu Yin .

B suruh fify panggil die atok sbb B de janggut, haha!


Sabtu :
Majlis Pertunangan Lisa & Ikhwan
Tmn Cempaka
29.05.2010

Lawa kan die :D

Nak juga upload pic ni even gegar, haha :)
Miaa!!!

Lin, Lisa & Shaq

Ikhwan & Lisa

Zafirah & Me

Aimi, Linda, Me , Lisa , Shaq , Damia



Tahniah Lisa darling , org bertunang ni darah manis auww ! :)
Semoga korang kekal sampai ke jinjang pelamin okay.


Date ni sama ngan Wedding Sha & An kt kedah , sadis oh tk dpt pegi .Takde geng ar , wa punye geng semua ta pegi . Segan plak ! Wahh , lin pandai segan ke ? huhu . Apa pun tahniah buat Sha & An jugak , nnti yg kt kl punye sure sure I datang ok !



Ahad : Busy melakukan kerja amal untuk B tersayang :)


2 comments:

liyanaKim said...

oi kawan ko dok sbuk tunang . ko ble lagi kazen. pastu kan. baju yang ketiga.

nampak ko macam pompuan mengandung. hahaha

nurlinajohan said...

hah,taknak bertunang bole?
nak terus kawen. sabar ek .
kasi lepas kazen pertama and kedua dulu. pleasee! :)

*ta beli pun,testing je sbb murah.
tao berape ? ahah . Rm8.40 AFTER LESS