Friday, June 4, 2010

Baru je


Rasa mcm baru je semalam aku snap gambar kt bawah ni , hm ! Tupppptuup dah ke jinjang pelamin . Hm, cinta zaman U dorang mmg menjadi abis la. Bestt kan ? Actually nampak je kecik Sha ni , tpi die pangkat kakak auw ngan aku. Taknak cerita lebih, sbb aku pun tk rapat sgt ngan die. Dah nak dekat last last sem baru la tegur tegur , tu pun sbb die budak umah Yna . Kalu tak, mmg sampai abis belaja pun ku tak kenal die . haha ! Sekarang kakak kecik ni cikgu kt mne tah, tpi yg aku tahu Huluu , kesian die . Hari hari merunggut kata kawasan sekolah tu tk best , huhu :)



Apa pun tahniah ye An & Sha
Sorry ta dpt dtg wedding korang kt kedah aritu,
tpi kt KL 13 jun ni confirm i pegi . HAHA :)


Aku dari hari Selasa aritu nak post entri ni sebenarnya , tpi tu ar . Cari cari picture kiteorang tkde pulakk tapi berkat kesabaran jumpe jugak akhirnya :) Hm, mentang mentang lah skrg ni cuti sekolah banyak pulak orang kawen , sane sini buat majlis . Aku kalu dijemput sah sah pegi kalu takde halangan , Insya-Allah ! Selain dari dapat makan FREE , aku suka pegi majlis mcm ni sbb dpt jumpe kwn kwn . Time ni lahh nak jumpe bdk bdk sekolah , bdk bdk U , bdk bdk time kecik dulu . Comel je! Semua da berubah , besar panjang da masing masing. Umo da banyak plak kan , takkan nak sama mcm dulu .Tapi yg ta best bile pegi majlis mcm ni , de member yg kenal tapi kekwatt lebih . Buat buat mcm tak kenal , hottt ke ko aku nak tegurr ! Datang mood okay aku, semua aku tegur . Tapi kalu kalu cara mcm minta kaki , sorry la banggg ! Lu sapa ! Sekali sekala tu, terdetik kt hati kecik nih "Majlis aku nnti , aku nak buat lagi meriah dari ni !" Eceh lin ,tah bile la kan ? Lepaskan 2 org kakak kau dulu lin oi!! Haha , Semangat nak kawen tetiba datang :) tapi buat muka cool sbb taknak org cop Gatai mengelaaa.




2 comments:

Anonymous said...

selamat pengatin baru sha

inlin minggu neyh jumpe kya keyh??
best dah lama x jumpe kamu neyh

nurlinajohan said...

aha,ye ye!
mesti jumpe punye.hihi :)