Monday, June 28, 2010

Duda

Okay okay jangan timbulkan gossip hangat kt sni , tajuk diatas saja je nak bikin panas kt korang korang yg membaca tuh, huhu ;) Ada ke org nak baca, ada la kott kan . Takpayah la nak sorok, aku tahu ko rajin melawat!


*perasan kejap*


Majlis Pertunangan Nora (Kwn Angah,tapi aku pun sebok)
Tahniah kakak Ganasss!


Ni nak cerita pasal minggu lepas yang best tapi tk berapa nak best sangat, biasalah. Hujung hujung bulan mcm ni , poket da kosong. Angin tak baik mari la, datang plak masalah masalah kurengg best! Memang membawaa laa! ;) Sorry kepada sapa sapa yg terkena panahan berapi makkk ye nokss! Paham paham je la, mak bad mood ! Bile musim bad mood tiba, picture pun secara jujurnya terpancar kehodohan dimuka, mmg very the padan dengan muka . hehehe :DD

Mia suka suki je snap pic ngan anak org ;) tah sapa sapa la kan,
mia ta sbr nak anak sendiri tu. Kesian yaya saya.


Seperti biasalah,ambik berkat bakal pengantin. Katanya ikat sebulan je.Insya-Allah kalu jadi nnti jangan lupe mak ye nokss! ;)

.Baby,Nora & Huda.



No comments: