Monday, June 7, 2010

Gantian.

Setelah semua semua plan cancel semata mata kerana orang Pd
Setelah aku pujuk hati aku untuk terima kenyataan bah
awa hidup sentiasa dibatalkan oleh takdir

.DANNN .

Setelah terkubur semua impian aku untuk ke sane. huh!
A
KU PASTI ADA HIKMAHNYA .


kononnya nak pegi sane , then ta jadi .
kononnya nak tgok cite t
u , then ta jadi .
kononnya nak buat itu , then ta jadi .
kononnya teringgin nak makan itu , then ta jadi .
Apa yang jadi ?



Jadi hang out bersama yg tersayang :)
Jadi teman KakNgah shopping .
Jadi makan pizza hut , Abah belanja .
Jadi beli kipas untuk b . haha!
Bodo.


Apa yang best ths week ?
Best sbb 2 hari berturut turut b tido umah :)
Abah da bole terima b , happyyy kott !



Best lagi , sbb B pandai ambik hati abah . haha! :)
Konon berlakon suka burunggg , padahal satu apa pasal burung pun tatao.


Best lagi lagi , Abah jual motor kt b .
Yey! Itu tandanya die pecaaya kt b .
Kau ingat senang ke die nak pecaya org ? huhu.



Apa yg ta best minggu ni ? Satu je , bile org janji keling .
AKU OKAY JE DERRR !


Nak dijadikan cerita, Sabtu tu kiteorang lepak Bb je . Hang out dua beradik bersama pasangan masing masing :) Besttt, lepak dok mengutuk org . Macam macam ragam ah , Yang mcm nak bogel ada , yangg tutup likop tpi boyfie gile rock pun ada , yang baru nak up pun ada , yang da tua ta sedar diri ada, yang konon konon hott pun ada sampai dalam Mall pun nak pakai spec . Motiff kau ! Huh. Tapi tkpela, bagi peluang la kt org org mcm tu kan . Dorang pun nak rasa famous jugak , sekali sekala org pandang mcm artis la kononnyaaa! : )



Malam nyaa plak , Abah belanja makan Pizza Hut kt tesco . Nyum nyumm, thanks CikJOHAN! Mao tahu cerita sedih ta ? masa nak pegi tesco tu kan , kiteorang semua plan nak naik motor la *couple couple la kan* Motor da cukup ada 3 , tpi helmet plak ta cukup. Abah dengan Mama dah gerak dulu , kiteorang ta de pilihan lain naik kete la. Pastu masa nak parking kt tesco tu , ta bole nak reverse . Rupa rupa nya 'dyyshap' patah ,huh! *tatahu la betul ke tak aku spell tu* Abah mulanya mcm nk bising mcm singa, tpi pk 2 org bakal menantu ada. Tak jadi la die , so jadi pelakun ta berbayar la kejap :) Selamatttt ! Yang penting lepas makan sedap kt PH, balik kena jalan kaki okay ! Bayangkan la dari Tesco ke Kg Pandan jalan kaki , balik rumah je semua pengsan ta sempat nak mandi . Hahahah!




3 comments:

liyanaKim said...

jgn nak caka aku janji macham keling eh

liyanaKim said...

lin kawan ko yang saiful tu cakap an, dia ley tolong untk HSBC tu. tapi based on my performance jugak

nurlinajohan said...

mcm mane ko berhubung dengan die ?
email eh ?

* ta cakap nama kau pun. haha!