Wednesday, June 30, 2010

Puas hati


Akhirnya penantian itu berbaloi baloi, hehe :) Dah mcm iklan celcom plak, hello I tak promote celcom ye. I pakai maxis ! hee, tetiba mcm nak U , I plak hari ni. Well biasala, nak cerita pasal karier kena la cakap U I U I, baru la kena pada tempatnya. haha!

"Lin kau jgn kecoh lebih okay,Itu jalan bukan bapak kau yg punye!"


Okay okay, mmg la bukan bapak aku punye.Opss. memang la bukan bapak I punye, saje je nak over lebih :) Macam tk kenal kan? hee, Ni nak cerita ; kononnya minggu ni la, minggu paling busy sedunia. Nak online pun tk sempat sbb mcm byk keje nak buat sbb highway kan da siap sbb nnti kan nak buat perasmian. *mcm banyak sebab je? huh! Lebih kurang 2 tahun bertungkus lumut akhirnya lebuhraya SKVE sudah siap sepenuhnya. Alhamdulilah ,semua berjalan dengan lancar even mcm agak huru hara cara pihak management handle benda ni, huhu. Aku budak mentah takkan nak complain lebih lebih :)


South Klang Valleh Expressway (SKVE)
Toll Saujana Putra
29.06.2010



kalu ikotkan aku kena keje kt sini la bulan Julai ni, tpi aku taknk.
knpe tknk ? Haishh.. giler apa !tempat jin bertendang kot ;)

Ini staff Acc department ; Pang Mei Lian

Eliza, Myra, Mei , Lin ;)


Sempat snap snap picture before kena buat keje . Harapan jgn la dpt guest mcm laha kan, tpi kesudahannya ! Nama je org terpelaja,tapi otak bingai jugak! apa tu bingai ? ha, buka kamus! ;DD

Perasmian ; nasib dpt duduk table depan sekali ;)
kalu tk, mmg tak dapat la nak snap picture ni , hee !


Muka dah penat plus sakai sebab penat layan guest yg bermacam macam ragam.Sabar je la aku layan orang orang tua ni kan ;/


P/S : PICTURE GELAPKAN ? SORRY BUKAN SALAH SAYA, KERANA KAMI BERADA DIDALAM KHEMAH ATAW MUNGKIN KERANA SEMEMANGNYA SAYA GELAP.TERIMAKASIH.


No comments: