Tuesday, June 8, 2010

Result .


Harini result budak budak Unisel keluar, haha. Sudah tentu semua mcm nak mati masa nak check result kan , teringat plak dulu dulu zaman aku study . Huh. Tapi before aku nak cerita pengalaman lawak aku , Nak ucap tahniah kat ;

*Lana Suhaime
*Ainaa Johari
*Alia Jolly
*Erin / Nuek
*Ella
*Wan / Juita
*Adib

MMU Students :

*Nadia perempuan simpanan
*Qishi

Ye la aku tahu la result korang gempak gampak kan .
Giler dahsyat !! Sapa je bole lawan ko kan . haha :)





Dulu ;
Hari keluar result je , berderu deru la msg masuk.
Bising ! Semua dok tanya result. tkpe ini salah satu pesaingan yg sehat.
Tapi bile ta bole kalahkan musuh , seharian buat muka tahi.


Dulu ;
Kalu result keluar, penuh la komen kt myspace.
Sane je la connection dgn bdk bdk unisel yg ta berapa nak rapat.
Kalu rapat pakai msg je ar, komen sane sini tanye pointer sapa lagi hebat!

"berape pointer kau sem ni ?"
>>'biasa je, takla segempakk kau'
*poyo! dlm hati sebenarnya nak bangga diri.


Dulu ;
Kalu result teruk je , semua nak coverline cemerlang .
Ada je alasan bile org tanye result .


"Alaa,cukup cukup makan je weh. Lepas la Pt!"
"Lecturer salah kire , satu subject ta kuar agi"
*takpun*
"Tak check lagi la weh, krdt tade.Internet plak baru je kena potong"


HAHAHAHHAHA, TOLONG LA KAN ZAMAN DULU DULU ! ;)
Apa pun aku pecaya, setiap org de kelebihan dan kekurangannya.
Sapa yg study siang malam ,pasti dpt habuan nya .
Sapa yg kaki tido , dgr lagu sampai subuh mcm lagu tu masuk final.
Nahhh , kau akan dpt setimpal dengan apa yg kau dengarkan! ;)


No comments: