Wednesday, June 2, 2010

Siapa taknak ?

Kau nak cantik ? Kau nak lawa ? Kau nak cun ? Kau nak nampak hot or stylish ?
Kau ingat senang ke ?



Bagi yang sememangnya cun dan sewaktu dengan nya tu mungkin la senang , sbb kalu da cun kau pakai sakai mcm mane pun nampak molek je kan . Tak perlu nak tindik sane sini , tak perlu nak buat rambut or blonde rambut bg karat and paling penting tak perlu nak seksi sane sini pun da nampak hott ! Tapi bagi yang buruk and huduh mcm aku ni , kau dress up la sempurna mcm mane pun still nampak ada yang ta kena , setuju takkk ? Ada sekali sekala tu terpaksa lahh cari sesuatu kelebihan diri utk nampakkan kecantikkan yg ta berape nak cantik tu kan . haha ! Kesian je bunyi ! : (


Actually , semua perempuan selalu berusaha nak nampak cantik .
Tujuannya : Alaa kau paham sendiri sudah.



Secara jujurnya aku sebenarnya giler minat tgok minah minah kunun hot beraksi bersama lensa masing masing . Cool kot ! Kadang kadang tu aku de jugak melepak kt Mall , semata mata nak tgok cara gadis gadis zaman skrg ni berpakaian . Macam bodo ta ? Alaa, sifat semula jadi manusia la . Suka tgok benda yg indah indah aja, benda benda yg lawa , yg cantik . Harus lah kan! Saapa nak tgok muka org yg hodo ?



.Cool.



6 comments:

Anonymous said...

kite harus sentiasa berusaha memperbaiki diri ke arah yang lebih baik dan positif
adat dunia if cntik,ade duit bru org suke kan ?

nurlinajohan said...

ye lol :)
tapi duit tu bole bg org suka kt kite je, belum tentu bole bahagia kan kite. hmm !

Anonymous said...

nak wat cmner.
ade org rela korbankn bahagia janji dpt tunjuk kt org yg dye kaya bergaya.
bg dye nmpk cntik,howt,kaya bergaya itu la kebahagian dye kot.

nurlinajohan said...

haha. manusia manusia :l

DiDi said...

CANTIK tapi hati BUSUK, hati SYAITAN, buat apa kan? sepatutnya ko ckp mcm ni, org yg cantik dan hati yang mulia serta ikhlas. memang la sekarang org nak tgk benda2 yg cantik je. sampai lupa yg tak cantik tapi bernilai pun ada juga kt dunia ni. cantik ke tak, tu kuasa Allah.kan?

nurlinajohan said...

Ya betul didi sayang :)