Sunday, July 25, 2010

Adun

Perjumpaan Adun Ampang dan Adun Puchong seperti biasa ;)
Dklasik tujuan utama , seperti biasa mamak mcm lahanat menaikkan harga sesuka hati. Huh, namun orang mcm kami ni .Mane tahan kalu tak dapat teh tarik & tosey mamak setiap hujung minggu , haha . Ada setuju kah Adun-Adun semua ??


Adun adik beradik ;)

Adun Cempaka

Adun Kg Pandan

Adun budak kecik ;) Kikah darling join sekali okay.




Ahad ; Majlis Pertunangan Zawani
Sri Kundang , Sg Buluh.


Plan yang lama tidak menjadi , dan akhirnya Anak Karsani sudi membawa kami ke Majlis itu. Terima kasih lisa :) Okay meh nak cerita sikit ; Macam macam pekara lucu plus aneh berlaku dalam perjalanan kami ke sana , Nak kata macam dalam cerita hantu pun tak , nak kata macam cerita komedi pun tidak , nak kata drama romantis jauh sekali .

Antara part yang lucu
1) Bile tersalah majlis , adoi malu giler. Dah la aku yang tanye , hihi.
2) Bile ada kawasan perumahan rumah panjang diletak nama Blok ? Haha, setahu aku rumah flat je ada blok kan ? Adoi, motiff !
3) Bile manusia perasan nak jadi kucing , haha. Cute ke kau! Haha, comel je muka Cik Zana time tu, malas aku nak cerita. Tapi serius sampai mampus aku tk lupe. haha ;D
Dan part paling aneh.


Bile pusing kawasan rumah tu nak dekat 5 6 kali , then sempat tanya ada makcik kt situ tentang no rumah Si Zawani ni . Die boleh kata ta tahu ? eh makcik ni baru pindah ke , haha. Pastu alih alih rumah Zawani tu sebelah lorong je ngan rumah makcik yang kiteorang tanye. Pelik tak ? Haha, seriau aku .Tapi bila dah tanya wanie, baru la die ckp 'makcik tu de perselisihan faham dengan keluarga die' . Ada jugak manusia busuk hati sampai mcm tu sekali kan ? huh !


Okay ; time for snap picture together !

Are you ready , haha !

Gediks ex-student SMKPJ ni.


Malam masa untuk sang tercinta ;) Kononnya nak pergi tengok wayang.Tapi cerita Mantera sampai pukul 745 pm sahaja. Then pergi pulak kat Times Square , tiket tak boleh guna plak dah..Ala tiket free mmg mcm tu ,ada je yang tak kena. Fundeks !



Tamat

No comments: