Friday, July 9, 2010

Kekasih lama

Hello pembaca semua, saya sangat gembira apabila Spain dapat kalahkan Germany kemarin. Eh! Kata tak suka bola? haha, pura-pura suka sahaja la. Tak lah, bukan nak cerita pasal bola. Tapi nak cerita pasal kekasih lama yang terpisah. Sebenarnya tak lah terpisah mana pun, ada je nampak dekat facebook dan ym .Tapi dua-dua kononnya busy dengan kerja yang kononnya berlambak , jadi tak ada kesempatan la nak berborak.


Last sekali jumpe tahun lepas , November 2009.
Ini entri nya ; KLIK SAHAJA


Kini dia dah bahagia dengan pasangan nya.
Hee, comel je dorang . Kawan da lama auw, dari darjah dua. Toptoppp dah couple masa umur 22 , ong betul lah nombor dua bagi mereka. Semoga mereka bahagia sampai bile bile :) Sheda dah selesai , lepas ni Kakya lah pulak. Bila lah nak bertemu cinta ni kakya oi . Hehe


No comments: