Wednesday, August 18, 2010

Abah

Selamat Hari Lahir Abah Sayang ; )


Lin sayang Abah sangat sangat tapi ta tahu nak cakap mcm mana ?

Abah sayang lin tak ? Mestilah sayang kan kan kan kan ; )

Pagi pagi tadi aku call abah, wish birthday dia. Sempat dia mengadu , aku anak die yg pertama call. Angah lupa agaknya, Along selalu mesti da wish semalam, die nak call apa. Dia kan ngan abah ! Semoga dihari lahir Abah ni, lin doakan Abah dipanjangkan umur , dimurahkan rezeki , disehatkan tubuh badan , dan selamat dunia dan akhirat .Kiteorang semua sayang abah sangat :"(






4 comments:

Anonymous said...

HEPI BURFDAY ABAH.
aten doa abah sihat sentiasa dan mkn murah rezeki.amin

aten rindu abah. abah rindu aten ?
hehe. :P

lana suhaime said...

happy birthday abah! :p

nurlinajohan said...

thanks kawan :)
Abah ada tanya mane korang da lama tknampak , haha.

Anonymous said...

aten sibuk ckit la abah
mcm2 dugaan tuk mematangkan diri :P
hehehe
kim slm rindu kt abah ya.