Friday, August 20, 2010

meoww, heee !

Setelah 10 hari berpuasa, ini kali pertama berbuka puasa dengan family. Kesian takk ? Nak kata family jauh, sebenarnya dekat je. Haha, Kesian lin . Takpe takpe, janji hari ni makan Abah bayar.Haha,dah la birthday dia. Dia pulak kena bayar, haihh. Nasib mu lah Abah sayang


Lokasi : Selayang, Restoran Paktam.
Attend : Abah, Mama, Along, Angah, Yin.

NASI BERLAUK 3 BINTANG, sebab bagi aku takde lah sedap mane ; )


Botakkan rambut adalah salah satu kemestian setiap kali birthday beliau, comel !

Along & mama try sotong besar, euww ! Menakutkan.

Aku seperti biasa ; Ayamm !
Alhamdulillah even tak sedap, tapi kenyang :) Itulah nikmat bulan puasa! Next location , NSK supermarket kt selayang . Beli barang dapur sikitt , mama ada bolehlah masak. Hehehe ; )


Seterusnya .. Ke Danau kota, dah kau ni kenapa lin. Asyik pergi danau je, belinya tidakk. Hahah, cuci cuci mata tak salahkan. Asal ke downtown tak sah kalu tak makan steamboat seringgit ni, tapi aku serius kenyanggg ! So, Along and Angah je lahh yang makan .Nyumnyumm .

Along sayang

No comments: