Saturday, August 28, 2010

Keluarga sebenar .

Kalau minggu lepas berbuka puasa dengan keluarga tiri, minggu ini untuk keluarga sebenar. Seperti yang kalian semua tahu,walaupun Mak & Abah da ber_ _ _ _ _ mereka still berkawan . Jadi tiada masalah rasanya untuk berbuka bersama. Of course lah kiteorang happy, makan pun tak ingat dunia da , lepas tambah tambah ! Yang penting ada lak tetamu khas ; Ery & Shah ! : ) Okay harini boleh senyum lebar sebab Angah belanja, Thanks to My sis : Huda



Jom tengok makanan ia pulak : )

Along ; )


Berbuka sudah!

Sayang bie, sangat.

Myfamily

Girls only,please : )


Abah muka nak ketat kenapa? haha
*perut comel je ; )

Snap dengan ma la plak,haha! : )




Friday, 27/08/2010 .
Lokasi : Restoran Nara, Tmn Melawati
Attn : Abah,Mak,Along,Angah,Lin, Ery & Shah





Lepas berbuka, seisi bertemu adun terhormat : ) Lama rasanya ta lepakingg, hm ;l Akak kat dklasik tu pun macam perasan jeh. Hihi . Puas menjelajah seluruh kawasan ampang, adegan paling ta leh lupa. Mia bwk manual, mekasih ! Sorry dear, lambat bagitahu da dapat lesen. I segan sebenarnya, da 22 tahun baru ada lesen. Apapun happy sangat malam tu, rasa macam baru dapat kehidupan lama balik. Hahaha. Poyo je ayat , motiff ! ; )

Ini berita kegembiraan buat Sham ; )
Newww hp okay, Bb !



No comments: