Sunday, September 12, 2010

Jamuan kecik

Raya kedua lepas abah gerak ke Johor , Kami adik beradik da ta terasa raya da. Seperti hari lain lain,start balik ngan rutin seperti biasa. Tapi aku ngan Angah de plan best nak jamu kawan kawan terdekat yang senasib seperti kami . Alaa senasib sebab tak de kampung ler, hee :) Ini bukan open house pun, Majlis keramaian pun bukan ! Hee,kan lebih elok digelar jamuan kecik sebab kiteorang buat ala kadar je, yang dijemput pun ala kadar je. Terima kasih kepada mereka yang sudi datang & kepada yang tidak sudi datang pun ribuan terima kasih ; ) Terasa? g mampus. Haha, apa ni kan raya ! Nanti kita salam raya balik ea, tett!



Macam hodoh lah pulak pakai baju kain kilat ni kan, seriusly lepas ni takmo da pakai baju mcm ni, euww! Nampak gemokk lah,haish! Sebenarnya taknak mengaku badan dah naik. Hahaha : ) Apa pun thanks again kepada yg sudi datang ,walaupun makan tak sesedap mane. Tapi macam boleh tahan la angah masakk kan kan.



P/s : Ini hari ,hari luu der!


4 comments:

Anonymous said...

cik lin mara saye. saye tau. hehehhehe

nurlinajohan said...

bukan awak.

Anonymous said...

hehhehe. ye ke?

saba ye cik lin. kte same2 tgah cam nih. serabot n serabai skit. hehe

nurlinajohan said...

haha, yeee.
masih boleh control.