Monday, September 13, 2010

Kurang baik

Hello Blogie :)



Rajin tuan kau update kisah kisah dia sekarang ni kan, haha. Apa kes ? Haha, banyak kes sebenarnya. Satu, sebab beraya kt Kl je tk pegi mane mane. Nak beraya umah cousin, rasanya tak rapat sangat ngan sedara mara. Dua, sebab banyak plak idea bila jiwa tengah kacau ni kan. Tiga, takde siapa nak guna broadband jadi aku manfaatkan lah. Empat, sebab lepas ni tak tahu la ada masa ke tak nak update cerita cerita hot kat sini kan! yelah,kerja baru nanti tak tahu la macam mane keadaannya. Hmmm... Nak yang ke kelima ke tak ? Kasi je lah ea, Yang kelima sebab aku taknak blogie ni sunyi mcm tuan dia, so biarlah aku happykan dia dibulan yang mulia ni. Okay blogie sayang, ahaha :)



Aku sendiri tak tahu mood aku macam mane sekarang ni, yang pasti hidung tersumbat dan tekak perit nak mati ; ( Taknak lah demam,Taknak lah tak sehat .Taksuka Taksuka !!


Taknak kebendanyaa, Dah demam da punn! :' (


Angah kata " Kau tak sehat sebab duduk rumah kott! Jom jejalan, Jusco nak? "


Hahaha,perli ke apa kau !






No comments: