Friday, September 3, 2010

Melalak !!

Mari Mari, Nyummmmi ; )


Hehe,Ini dia makanan yg telah diambikk.


Salam Jumaat semua :) Terliuh tak dengan menu di atas ? haha, Ha! Meh cheq cita sat kat hangpa semua nooo, hee ! Harini gumbira plus sedih, hm.. Tadi berbuka puasa kat redbox,Sogo dengan Nadia & Mira (staff SKVE). Sangat best okayy, giler kau tak okay. Makan buffet RM35 sahaja plus karaoke 4 jam, haha !Mereka sungguh gile bernyanyi, sakan tak ingat dunia. Haha, Thanks sangat sangat kt mereka berdua, sebab selalu buat saya rasa selesa dengan semua kerenah mereka, okay ini namanya hidup. Tak terasa pun aku dah nak blaa dari company tu.


Ini bukan majlis perpisahan, ini cuma sebuah kenangan buat aku :l

Nadia Samat

Amira Ahmad

Penuh meja! Ni mkn ke mentedarah :P


Balik karaoke, boleh bantai bergaduh ngan Abah. Haish, lin anak derhaka. Taknak cakap banyak,memang selalu anak akan dipersalahkan dalam semua hal, terima sahaja lah.
Maaf Abah :'(

Ini akibat stress terlampau malam hari, terimakasih.



No comments: