Sunday, September 19, 2010

MOOOOOOD

Ello ello : )

Esok dah start new job ! Adoi, risaunyaaa ; ) Dengan keadaan kesihatan yang tak stabil skrg ni ,macam mane la esok kan. Nak kata neveous takde lah sangat, nak kata excited pun takde lah sangat. Tak tahulah mood apa benda, tunggu jeh lah esok ! Nanti balik keje aku update ea ! hihi. Aku takde la tamak sangat, aku just harap bos okay, officemate okay, kerja best! tak banyak peraturan sangat pastu kalu boleh, nak online facebook kejap kejap ; ) hee, takde la boringgggg sangat ! : ) kalu tak boleh pun takpe, hihi. Betul ta kesah, janji ada kerja.

Hello Andaraya !
Jumpe esok yeaww !
:D



Rinduuu :'(


P/s : Thanks kat kawan kawan yang wish goodluck for ths mondayy !

No comments: