Friday, September 10, 2010

Movie !

Malam Raya.


Untuk golongan yang senasib seperti kami, beraya tanpa kampung sure Panggung Wayang menjadi destinasi utama untuk dikunjungi, haha! Seperti tahun tahun sudah, ini jugak aktiviti aku. Raya pertama sure di Panggung : ) Mulanya nak tengok 4 Madu, tapi tiket abis so terpaksa lah tengok Senario Asam Garam, hee. Not Bad cerita dia, tak boring ! 2 bintang setengah .


Lokasi : Mbo,Galaxy
Attdn : Abah, Mama Lynn, Eky, Eka, Along , Angah, Lin , Abg Lan & Shah.

Hee

Abah saya cool kan ? ; )

Macam hodo tak saya pakai macam ni ? erk..

Air sorang satu,jangan berebut ea : )

Along tetiba rajin pakai tudung, haha : )

Angah dok jauh ngan aku kali ni, biasalah adik kesayangan ada : )


Itu sahaja,esok abah da nak gerak g johor .
Tinggallah kami adik beradik dirumah .
Hmm..Sekian, terima kasih !




No comments: