Saturday, September 4, 2010

Organize


Alhamdulillah apa yang dirancang telah berjalan dengan jayanya.Fuhh,penat! Buat kali ke2 aku handle event begini buat group yang sama.Semua berjalan dengan tertibnya, seronok sangat okay ;) Mekasih kawan kawan yang beri kerjasama, terutama kepada Kakya & Lana andddd tak lupa juga kat Kak Wan, siap buat cupcakes okay ! Tapi takde picture lah ;l tak lupe jugak kat Nad & Intan yang sanggup dtg dari jauh. KONONNYA ! hahaha


Kakak Saya ;)

Superkurus saya :)

Terbaik wokkk ! :)

Cicak kesayangan :)

Mama Naga with Kakya


Lokasi pilihan Naili's Place! tapi kali ini berbeda dengan haritu, sebab kali ni kami pilih buffet . Okay satu kepala RM39.90 , tapi disebabkan aku selalu datang sana dapat lah less , Hahaha! Motiff! Diva ke kau kan, haa. Takde la, bayaran RM35 seorang sebab lebih dari 10 org lah. Kami semua 13 org,hihi : ) Seriuslly happy sangat, even mcm penat sikitkan. Tapi rasa berbaloi baloi, tak banyak sangat gosip. Tapi banyak tukar tukar cerita, well. Macam biasala, banyak perubahan da kot. Ada yang boyfie baru, Ada yang single baru, Ada yang da naik kete, tahun lepas naik tren ja ? haha :) Good ! Okay next year arrage kan macam ni lagi ea, hopefully de la org yg berminat nak organize. Lain orang kan lain caranya, kan kan kan ; )




Semua rindu Tira ; (


No comments: