Wednesday, September 15, 2010

Resident Evil


Petang semalam ,lepas ber-sms dengan Cik Aten syg. Aku buat keputusan untuk join dia tengok wayang dekat Wangsa Walk walaupun tengah demam, HAHA. Buat pertama kalinya aku tengok wayang kt Wangsa Walk dan buat pertama kalinya merasai seat couple itu bagaimana : ) Selalu kalu ke Wangsa Walk tak lain tak bukan, mesti karaoke . Memang takde aktiviti lain disana, haha. Tapi tadi baru aku tahu sana ada bowling dan game, hee. Kesian betul : )

Sementara tunggu cerita tu start ,elok sangat la kite main game dulu. Takde la terasa lama sangatkan, tapi yg ta elok nya game yg menjadi pilihan tuuu. Hahaha : )


Winduu, lama tak lepak : )
Jangan jeles ea yg lain,haha.

Beratur elok elok, snapp ! Hee

Amboi Shamm, over taw pose mcm tu ! : )

Couple seat tapi ngan Sham,tk best betul la.hahaha!


Berape bintang ea nak kasi kt movie ni, hmm :) tak pandai nak menilai lah cerita barat sbb tak minat sangat kot? Hmm,kasi 3 bintang je lahh. Tapi Alice mmg cool giler dalam cerita ni , betul tak tipu !


Okay itu sahaja,nak tido dah. Byee!


No comments: