Wednesday, September 1, 2010

Reunion Merdeka

31/8/2010
Istana Bambu
12 orang



Okay angkat kaki lambung, haha : ) Ayat lama Mat Remm, lama tak guna ayat tu. Hm.. Siap siap pkul 5 pkul 530 dah sampai dilokasi yang telah ditetapkan,Mekasih. Awalnya lin sampai, terpaksa la menunggu ketibaan Puan Sri dan Dato Sri sekalian. Hee, Okay pukul 630 baru sampai ! Lagi sekali terima kasih yea, haha. Tak kisah lah, janji dapat jumpe mereka. Hah. Semua tak banyak jauh bezaknya cuma mungkin aku terlepas pandang perangai gile-gile dorang dulu, boleh tahan : ) Alaah,lebih kurang aku je rupanya dorang ni. Buat risau mak je noks!!

Ini Wayda Wasini Ariani ; )

Picture tergedik : Noor, Wayda, Lin
*Otak sama*

Makan besar kiteorang tao : )

Okay seperti biasa, camera banyak mata mula tak tentu arah. Haha


Atas : Wawa, Wayda, Mell.
Bawah : Killa, Liyana, Noor, Cyda, Lin.

Haa, Ini mell & capit :)

Dah nak balik baru rambut okay, dari tadi macam gampang. Perasan tk ? Grrr !

Cuba mengambil posisi yg baik utk kelihatan kurus, Yehaa ; )

Okay ini, gambar keluarga :)
Macam keluarga bahagia kan? haah

Okay itu sahaja, komen sikit lah ea. Semua berjalan dengan lancar, even aku tak handle event ni. Thanks for invatition, eceh Tak susah sangat pun nak masuk kepala korang, aku ta kekot langsung, Thanks yaww !


No comments: