Tuesday, November 9, 2010

Singa berpura pura.

Hello People.
Sorry kamu kamu semua, saya bukan malas nak update. Tapi last week ada masalah teknikal sikit, mahu tahu apa? Ada ke patut saya bole lupe password belog.Memula ingat belog bengong ke apa ke, online la malam sikit. Tapi sama jugak,alih alih rupanya saya salah masukkan password. Oh tidak,aapa kena dengan NurlinaJohan ni? Haish, teruk sangat da saya ni. Jiwa kacau ke apa kau lin? Tettt!! Okay pic diatas ni adalah pic singa yg suka berpura pura menyukai negara singa,haha.Poyooo kan? Hipokrit betul ,euww!


Okay kisah lama da ni, tapi baru berkesempatan mau share sama kamu semua,hihi. Tanggal 5 haribulan 11 ,2010 saya ke Bandar Singa .. bla bla bla. Ala taknak lah ayat formal sangatkan,sempoi sudah. Minggu lepas aku pegi Singapore dengan Angah and Bie tersayang,terimakasih kamu berdua. Tanpa kamu sponsor mane mungkin aku ke sane,mmg tak la aku bazirkan duitkan.hihi! Sayang korang ♥

Singa tu mcm tk ikhlas je nak bergambar ngan aku,siot betul pandang tempat lain.Kau ingat kau cantik ke singa,ceh! Poooodah.

Ini waktu di Sentosa, ada Hard Rock Cafe. Snap snap snap ,
takde satu pun picture yg okay.Cibai!

Ini pula salah satu shop chocolate yg famous kat situ, nyum nyum ;')
Memang teliur pun tgok chocolate kt situ,tapi bile kenang harga.
Dollar lin dollar, keluar la simbol $$$$ kat mata. Haha

*sempat jugak aku snap gambar ngan chocolate bulat ni :)

Tengok tengok, muka adik beradik poyo dapat masuk tempat haram.Eleh,casino je pun! Hahaha, bangga kejap je. Sebab kat tempat sendiri tak dpt masuk, euww. Maluu la sikit lin. bengongg!

Okay kawan kawan,ini la hotel kebanggaan.Nak thu kenape? sebab hotel ini terletak di Jalan Geylang. Haa, kepada sesiapa yg ta thu.Jalan Geylang ni lebih kurang mcm Lorong Haji Taib la kalau kat Kl. Hahah, dahsyatkan. Memang mencuci mata telinga dan sewaktu dengannya la pada malam itu,sekian.


Hahaha,habis cerita utk sehari. Ini hari kedua pula, semalam sudah puas charger camera and hp supaya bole snap picture lebih banyak dari semalamnya. Haha,dahsyatkan. Kesudahannya, upload kat fb ! tak sampai 50 pcs, hihi. Lagi sekali bengong dapat! Hihi.Jom breakfast! Makan mmg out la kalu kat sane,tambah kalu org mcm aku ni. Memang tak dpt den nak nolong eh! Pelik pelik , bau pun semacam je.

Ini dia NASI LEMAK SINGAPORE, tetiba je ada ikan plak dah.
Ikan bilis tu tak cukup ke sampai nak tambah ikan? Haha

Lepas makan ke Marina Bay Sands plak, mmg bangunan dia canggih2 la.
Tak dpt disangsikan mmg hebat sedikt dr kl,opss.Sorry! :)

Ini pula salah satu kepercayaan org kt sana,mungkin utk org cina kot.Ia lebih kepada onggg lah,tapi utk org islam,pegi utk saje saje je lahh.Tambah pengalaman : )

Nampak mcm murah kan, tolong jangan terpedaya! ;')

Amboi Mohd Shahrizan,sampai hati kau curang eh! Siap kau balik KL nanti.
*Special only at nurlinajohanblogspot*

Last sekali, seperti biasa. Picture fav :) Actually,banyak lagi picture picture tapi malas la nak upload. Ini je lah buat masa ini, nanti wa rajin wa upload agi eh.

Sekian, berita dari kota singa.

No comments: