Saturday, October 30, 2010

bercinta berdua

Tahniah kakak sham

Hari ni tak jadi jumpe ahli persatuan unisel, alaa bertambah rindu la. Naik 20% lagi rindu gwue, haha, serius saya suda cuba adjust masa sehabis baik dah. Tapi memang begitu la jadualnya, lari sikit je masa habis semua plan terabur. Sorry again pple! Hm.. Okay aku baru balik dari rumah sham, Kakak die bertunang & ada majlis cukur jambul utk anak kakak dia yg kawen aritu . Buat serentak, dari pagi sampai ke malam, 2 majlis. Jimatkan? haha,tetiba Angah cakap " Aku kena tunggu Along dpt baby baru leh tunang la,saving sikit " .Eceh, angah dah ada hati nak bertunang. Alhamdulillah! cepat sikit kakakku,adikmu da ta sabar ni. hahaha :) Masa kt majlis tu jumpe Shafiq, Hafiz,Mia, Hazel n fify kesayangan. Oh tidak, tahan je la muka rindu kau tu lin. Dorang takkan paham ! :l

Eh eh,tengok leher tengok muka. HAHA,kantoi ;)
Sorry I mmg tk pakar make up! hihi

Okay itu sahaja, byebye.
Aku nak ke rumah mak, bermalam disana. Rindunya kt Cik Noni
Makkkkk !


1 comment:

Anonymous said...

ehemmm. ahahah kalo ko langkah. mesti akak ko suke. hahaha
akak ko ni untunglah. ehhehe