Monday, October 11, 2010

Best tahu tak ?

Ahad , 10/10/2010

Happy Birthday to ME again ; )
Thanks kat Nanad untuk Cupcakes yg sgt sgt comel , Thanks kat Aten sebab bawak I pergi sane; Tanpa you mmg tak sampai la I and tak jumpe la ngan cewek dua ekor tu. Thanks kat Alia sebab sudi join && Last sekali Thanks kat 'HAHA' sebab tak jemu jemu snap sana sini picture kami. Mekasih kerna supporting ; ) and sorry to bie, kena tinggal sudah. Hee

Plan asal nak celebrate birthday ngan Cik Lanna,tapi sekarang dia tengah exam.

Bak kata kakya : "dia tengah berperang tu lin,tak tahu la peluru cukup ke tak? haha"
Kelakar la kakya ni, aduiyai start rindu da aku sama dorang ;/ Takpe takpe, ada rezeki ada jodoh nanti insya-allah celebrate kali kedua, eh eh sebenarnya bukan kali kedua.Kali ke berape tah,aku pun tak tahu. Hahaha



Picture Terbaik
Sumpah suka, hee

Okay maw balik sudah, Bye-Bye!!



Sabtu . 9/10/2010
Sebelum bercerita panjang tentang Teater Tun Mahathir ni, aku nak buat ucapan pendek buat sahabat tersayang, makcik hottt

Happpy Birthdayyyyy Lana Suhaime @ Begum !!

Shah da mcm ustaz kumpulan nasyid plak ku tgok.erk ! : )

Okay selesai, boleh balik!

Bakal Menantu ; )

Muka penat menangis, kenape perlu nangis?
Tahlah, korang tak pahammm.
Hahaha

. Tamat .

Eh eh ,apa plak tamatkan. Tadi kata nak bercerita panjang pasal teater tu kan ; ) Hahaha,okaylah aku komen sikit la eh sbb kalu komen panjang aku ni bukan pakar sgt pun. Ni pun teater yg pertama aku tgok, Haha.Jangan gelak eh ; ) Jalan cerita menarik,Pelakon terbaik ; Esma Daniel & aku nak kasi tiga bintang setengah utk teater nih,tak leh kasi bebanyak sebab PGL lebih terbaikkkk. Itu sahaja,sekian.


No comments: