Saturday, October 2, 2010

I Paparazee

Haha, snap snap snap : ) Pandai tak saya jadi paparazee kepada kedua ibu bapa saya yang telah berpisah, haha. Mereka still berkawan, jangan salah faham. Ini sewaktu melihat dewan utk majlis kaklong saya, bukan dating yaa!! Susah manusia ni,suka tokok tambah. Jadi semua fakta kena jelas dan nyata! Kalu de yg tambah menambah itu, maknanya mereka sedang kumpul mata dosa sebanyak mungkin. Yelah,utk simpanan akhirat nanti ! : )



Sabtu yang sangat berbeza dengan sabtu sebelumnya, cuma Along jeh takde. Kalu tidak lengkap seperti dahulu kala, tet!! Dah lin, cukuplah tu. Saya okay jeh,saya bahagia dengan life saya, kini semua lebih teratur, cuma masa dengan Adun je kurang : ( Sorry BFF

I CikNoni

&& Abah comel : )

Byebye!


No comments: