Monday, October 18, 2010

Pulakk dah.

Hello kwn, saaya baru balik bertemu si cinta. Hihi
Semalam busy dengan urusan urusan tanggungjwp terhadap keluarga, jadi takde kesempatan nak jumpa dia, sabtu aritu kan meeting sampai ke petang ! lanjut ke malam sebab pergi makan ngan budak2 office. Hihi .2 hari tau saaya tak jumpa dia. Rinduu plak dah, sejak bile ni lin. Hihi,sejak sejak cinta berputik la. Oh tidakkk, nasib Angah baik hati temankan saya pergi jumpa dia. Pastu jumpa je, buat muka gedik2 sikit plus gaya gatal2 sikit . Lengkap! Betul saya rindu

Mekasih bie sbb pawww ayang McD! hihi.


Ps : sbb tak sabar sabar nak update belog, malas nak edit gambar. hahaha! ; )


No comments: