Friday, October 29, 2010

Tahan Maki sahaja.

Hari ini adalah pengalaman pertama seumur hidup aku ; Percaya atau tidak ?


Gempak bumi bukan sahaja di Indonesia tetapi jugaa di Tmn Nirwana, Haha! Harini bos aku mengamok besar, benda kecik je bg aku , benda simple je bg aku . Tapi tak tahu kenape die mengamok mcm die da nak muflis , haish! Serius tak paham, hahaha. Aku ? Aku okay jeh, buat buat cool je walaupun sekali sekala die tanya suara mcm nak tknk je keluar. Oh begini budaya ditempat baru, GREAT! gilerr best, dulu mane penah mcm ni. Haha, sekarang aku dpt merasa. Untung apa! Hihi, Tapi kalu pada dasar perikemanusian, tk sewajarnya lah die buat mcm tu. Aku bukan nak back up sesiapa, tapi sesetengah benda tak perlu dipadang berat sangat lah. Aku tahu beberapa jiwa sudah sakit hari ini, aku tahu beberape jiwa sudah tidak tenteram ,aku jugak tahu mungkin aku tidak akan lama dsitu . Hahaha , Sempat aku katakan pada diri ; lin cepat belajar mane yang patut. Kumpul pengalaman sebanyak mungkin lepas itu banyak syarikat menantimu diluar sane, Ye ye . Aku tak pernah menyesal, ini jalan yang aku pilih. Aku terima! Memang best :) Kesimpulannya ; Nasiblah aku TAHAN MAKI kalu tak mungkin aku dah ANGKAT KAKI !

2 comments:

Anonymous said...

sbr !chaiyok2 !aten

nurlinajohan said...

haha.sentiasa.
thanks u.