Tuesday, November 16, 2010

Aidiladha

Hari Raya Qurban tu sama lah dengan Aidiladha kan ? kan kan.
Ye la,sama lah. Seperti kebiasaan setiap pagi pagi raya. Aku & Family akan menziarahi pusara Arwah Nenda kesayangan :) Rindu betul kat nenek,bila pegi kubur dia.Terasa dia mcm ada je tgok cucu cucu dia, hm :l Lin banyak buat salah kt nenek,lin menyesal.


Opsssss.lin jangan emosi sangat.
Org semua tknk dgr kau mengeluh,tknk dgr kau bebel sedih sedih.
Kan kan kan :) Ye lah, tk nak cita lah. Hihi

Anywy, Salam Aidiladha untuk semua umat Islam :)
Semoga dihari yg mulia ini memberi kita keberkatan bersama yea.
Amin Amin~


Masa nak keluar dari kawasan kubur tu, ternampak satu papantanda yg menarik perhatian aku.Okay sanggup aku stop sekejap untuk snap benda alah ni, untuk tatapan kita bersama.Marilah kita renung renungkan yea & seperti biasa SELAMAT BERAMAL !! haha


Okay byebye,
Aku nak menikmati cuti yg ada.

No comments: