Thursday, November 25, 2010

Kembali ke udara :)

Amboi lama betul la aku ta online, rasanya ada dalam seminggu lebih kot? Haih,kalu online kejap kejap kt office tu takyah cakap la.Nak online pun mcm nk mencuri, sentiasa kena berhati hati. Adui lemah betul, tapi takpela. I likeee! baru la kerja namanya, kalu dulu org asik cakap aku ni makan gaji buta la, curi tulang la.huh! Sekarang bile aku da kusyuk kerja , ada plak cakap aku sombong la, ilang diri tah ke mane lah. Relax ah der,lu nak wa mcm mane lagi kan ! Motifff :) Ek eleh mane de marah, tetiba terkenang cerita lama. Haha, Kali ni dapat online nak cerita panjang sikit la. Bole? Ada yang sanggup nak baca panjang lebar tak? Tak sanggup leh klik button pangkah warna merah kat atas tu ! Ala kau saja buat tak nampak sebab nak baca kan kan, hii.



*Perasan kejap*



Kalau nak cerita pasal kerja, hari hari memang ada kerja. Memang ta penah habis pun kerja aku tu & aku sentiasa nak belajar dan terus belajar sampai Negara China. Lagi banyak aku belajar,lagi banyak pengalaman aku leh dapat. Hm. Budak budak office pun semua best nak mampus, tapi de sorang aku tk minat sangat la mulut dia. Macam ______ HAHA, tahla dia cakap mcm semua die je betul pastu nak menang,erk! Memang setiap office perlu ada manusia mcm ni ke ? Please laaaaaa! Nasib la aku da biasa dengan perangai cibai manusia ni,so takde la kekok sangat nak handle. Slumber jeeh :) Next cerita pasal mood mood persekitaran ! Now, busy gile dengan persiapan perkahwinan Along. Oh tidakk lagi sebulan lebih je kot, disebabkan adik beradik tak ramai plus parents 4 org plak tu. Paham paham je la nak handle mcm mane, sekali lagi aku terpaksa jadi Kakak utk uruskan semua. Okay terlanjur dah cerita tu.



" kwn kwn please free kan diri utk wedding kakak saya ea"
1 Januari 2011 ,di Kg Pandan



Seterusnya kisah percintaan saya. Hm,nak komen apa yea.
Saya cinta dia,saya terima kekurangan dia sbb itu pilihan saya.
Itu sahaja.


Lagi cerita pasal diri sendiri :
Tolong support saaya yg teringin saya nak kurus mcm dulu, haha!





P/s : Saya rindu suasana kerja di SKVE :l






No comments: