Saturday, November 27, 2010

Memang cool abis laaah!

Hello hello :)
Cerita lama sudah basi, tapi masih belum bekulat. Jadi sebelum ia berulat I nak share ngan korang semua. Ecehh! Sembilan haribulan sebelas hari tuh, I ngan budak budak office pegi Melaka. Actually bukan la budak,sebab dorang ni semua atas I. Kakak & Abang ! tapi orang memang terbaik :) best gile kot. Sangat sempoi tapi masing2 ada perangai pelik pelik jugak, nasiblah I da biasa dengan perangai & kerenah manusia. Jadi pandai jugak la nak handle mcm mne, haha! :) Dipendekkan cerita yang basi ni, sepuluh pekerja Amsb (HQ) bertolak ke Melaka jam 10 pagi , dah tiba di chalet yg telah di booking kira kira pkul 1230 tengahari ;) Semua berjalan seperti yang dirancang, semua teratur jeh. Well,tengok lah siapa yang handle

*buat muka bangga jap*

Hahaha, poyo la I ni. I sangat pun tak elok lin.
Haha, saje gedik2 jap! :)


Picture pertama setelah tiba di Melaka ! :)

Ini pula gadis2 sunti :)

HAHA, Baju ini paling ta tahan :)
(lama gile ta pakai baju sama reramai mcm ni)
Dibeli oleh Azah, thanks Aza ♥

Wany * Lynn * Eva

Lepak atas pasir, best :)

I happy with them :)

My senior : Eva Mardina

Nak main lompat lompat mcm org lain selalu buat ,tapi tak menjadi :(
hahahhaa,kesian kan :) jaat aku ,gelak besar!

Ini pun jadilah,kire okay la.
Walaupun aku mcm nak tumbang :)
Hahaha

Bbq Nite :)
Jangan tanya kenape muka lagi putih dari tangan ea,please! haha

Thanks Razlan & Sharin yang susah payah masakan utk kami semua :)

Ini hasilnyaaa : Sedappp!

Tengoklah orang KL, dah makan Bbq still nak teh tarik & ginseng .
Nasib ada kedai yang masih buka, haha :)

Nak check out da, cepat cepat snap gambar terakhir di Chatlet !
Poyo nak mati aku kan.haha

Motif kau snap gambar mcm ni lin? Adoii !

Mybeca partner : Wany!

Lima beca kesemuanya :) Hihi

:)

Picture paling poyo didunia.HAHA!

Nasib ada org sudi nak tangkap kan gambar kami bersepuluh :) haha!

Seafood Time ! :)
banyak gile makanan okay,tpi semua aku tk makan :l
Memang ta makan,hm...nasib ada sotong.
telan jugak la walaupun tidak suka sangat.
hahaha

Tengok dorang siap jilat jari auw, sedap gile katanya :)
Thanks Manager Branch : Sayrul .

Ini pula lepas makan ,perut kenyang, muka berminyak plus kepenatan :)
Terbaik naik boot ! RM10 per/person.

Hanya kami bertiga je lagi yg masih bertahan utk bergambar lagi!
yang lain sudah penat tinggal nak rebah je :) haha

Hahaha,kesian kan dorang! mcm kena paksa je snap gambar :) hee

Last picture before says ByeBye to Melaka Branch :)


&&&&&&&&&&&&&&&&

Before I click PUBLISH POST !

Tahniah Sahabat : Fatin ! P/S : Sorry ,tak dapat datang I kat Melaka that time. Memang nak pegi, tapi last minute plan lambat plak balik . Sorry yea. Apa pun nak kasi tahu ; U cantik !



2 comments:

Anonymous said...

ololor...thnx.
tuh nmpk cntik lAm kamera coz kwn
i,nor(kwn sek)tlg make up kn
tak sangka dorg dtg.
xpew yunk u xpat dtg.
i okay je.yg pntg xde pape lg kt unisel
hehehe :P

aten

nurlinajohan said...

:)
wah siap ada org touch up kan la.dahsyat u! hee
anywy,congrat again.