Monday, December 27, 2010

Birthday Minah Tepung

Happy Birthday Nanad
Saya tahu awak akan sentiasa nampak muda dari saya, walaupun hakikatnya awak dah tua. Hahaaha,Okay jangan asik nak berangan diri tu comel jeh eh! : )
Sorry malam tu kiteorang beri hadiah tepung,walaupun saya tahu awak sayang baju tu.
Sorry celebrate birthday awak alaa kadar,sebab itu jeh yang termampu. Paham jeh la akhir bulan & awal bulan macam mane kan kan.
Saya harap awak happy, bukan saya jeh happy.
Team Zombie Kak Limah yang lain pun harap awak happy malam tuh.
Hihihi


: * )

Sorok tepung dalam tangan, anddddddddddd get readyy!

Mekasih,ini sebahagian zombie selepas beberape minit! : )

Ini pula,selepas beberape jam.
Semua dah jadi zombiee! : )

Hihi, Enjoy

Monday, December 13, 2010

Happy Birthdayyy All of youu !



Happy Birthday Mak kesayangan Dunia Akhirat Saya ! :)
Saya sayang Mak sangat sangat. Awak mak terbaik penah saya ada,walaupun kdg kdg awak lagi hott dari saya,terima kasih

Lawa cake mak kan kan

Angah control penat :) bayangkan dari tempat kerja tu,terus jumpa mak.
Tak sempat nak salin baju pun,terpaksalah pakai baju kerja! :)
Takpe,pengorbanan namannye!

Mak kalau bab bergambar mmg sangat sangat pro,
sanggup dia angkat cake tu :)

Dah dah potong cepat mak, lin lapar da ni :)
Tengok tu ,potong cake pun ada style tau.
masih senyum lagi tuh. hihi

Meh lin suapkan mak cake, hee :)
Gedik gedik santai nak manja manja ngan mak.
Rinduuuu :l


*************************************************************


Happy Birthday Afiqq ! :)
22 November 2010

Semoga dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki dan juga dipercepatkan jodoh dengan Yaya darling


Kek utk bubu dari yaya :)
comel je!

Tengok Sham, over lebih :)
Dah mcm birthday dia plak.
Heee.

Mia mia, ni sapa punye birthday ni!
Haish,die plak over potong cake :)

Acara suap menyuapp.Nyum Nyum ! :)

Okay okay kasi peluanglah kat Sham :) Hihi

Wednesday, December 1, 2010

Sakan Merepek.

Hujung bulan jadi tingtong sekejap.Jom merepek!

Berakhirnya bulan November 10 minit lepas & bermula lah episod December yang sudah menjelma. Selamat datang December Sayang, please be nice to me! ♥ ♥ ♥ Banyak betul jadual jadual yg telah disusun utk bulan ni, harapnya semua berjalan dengan lancar.Amin :)

Xspecially : Preparation for Mysista Wedding
Penat betul pergi sana sini, harapnya semua berhasil. Saya tak minta dipandang, saya tak minta dipuji, saya tak minta diangkat tinggi. Cukup sekadar dihargai ,tak susahkan??



Okay, nak start cerita sikit . Ini pengalaman yg aku dpt dan mungkin pengajaran buat aku dalam mengatur sebuah kehidupan akan datang.Dulu aku kata, Wah! Umur aku da 22 tahun lah, hebat giler! banyak dah aku tempuhi, jatuh bangun .bangun baring. menerap telentang semua aku da lalui. Tapi aku nak tanya : Siapa kata ,umur da 22 tahun da tahu semua benda ! dah kenal satu satu perangai manusia? dah masak dgn asam garam dunia ? siapa kata ? Setakat kata kosong,semua org bisa. Kan? Tapi bila kita letakkan diri kite dalam satu masalah, sebenarnya kita tak tahu satu benda pun! Terukkan? Dulu, ini dulu punye cerita. Aku fikir,aku paling byk makan asam garam diantara mereka,kononnya aku paling hebat . Tapi bila aku lalui suatu keadaan yang berbeza dari hari hari yg sebelumnya, aku sedar yang sebenarnya banyak lagi hal hal yang aku ta sedar kewujudannya, banyak lagi manusia manusia yang aku tak jumpa sikap&perangai nya dan banyak lagi benda yang aku belum belajar utk diri sendiri. Melalui kehidupan selama 22 tahun takde la hebat mane kan? yang hebatnya Allah s.w.t kerna masih beri peluang untuk kita sentiasa berubah berubah berubah dan terus berubah ke jalanNya!


' Jadi,siapa kata aku atau kau hebat? '
Huh!


Sekarang aku paham. Aku diberikan berjuta kelebihan & kekurangan utk aku sentiasa belajar memahami kelebihan & kekurangan org lain dan menerima segala buruk baik manusia sebagaimana mereka menerima segala khilafku :l

Terimakasih.