Monday, December 27, 2010

Birthday Minah Tepung

Happy Birthday Nanad
Saya tahu awak akan sentiasa nampak muda dari saya, walaupun hakikatnya awak dah tua. Hahaaha,Okay jangan asik nak berangan diri tu comel jeh eh! : )
Sorry malam tu kiteorang beri hadiah tepung,walaupun saya tahu awak sayang baju tu.
Sorry celebrate birthday awak alaa kadar,sebab itu jeh yang termampu. Paham jeh la akhir bulan & awal bulan macam mane kan kan.
Saya harap awak happy, bukan saya jeh happy.
Team Zombie Kak Limah yang lain pun harap awak happy malam tuh.
Hihihi


: * )

Sorok tepung dalam tangan, anddddddddddd get readyy!

Mekasih,ini sebahagian zombie selepas beberape minit! : )

Ini pula,selepas beberape jam.
Semua dah jadi zombiee! : )

Hihi, Enjoy

No comments: