Monday, December 13, 2010

Happy Birthdayyy All of youu !



Happy Birthday Mak kesayangan Dunia Akhirat Saya ! :)
Saya sayang Mak sangat sangat. Awak mak terbaik penah saya ada,walaupun kdg kdg awak lagi hott dari saya,terima kasih

Lawa cake mak kan kan

Angah control penat :) bayangkan dari tempat kerja tu,terus jumpa mak.
Tak sempat nak salin baju pun,terpaksalah pakai baju kerja! :)
Takpe,pengorbanan namannye!

Mak kalau bab bergambar mmg sangat sangat pro,
sanggup dia angkat cake tu :)

Dah dah potong cepat mak, lin lapar da ni :)
Tengok tu ,potong cake pun ada style tau.
masih senyum lagi tuh. hihi

Meh lin suapkan mak cake, hee :)
Gedik gedik santai nak manja manja ngan mak.
Rinduuuu :l


*************************************************************


Happy Birthday Afiqq ! :)
22 November 2010

Semoga dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki dan juga dipercepatkan jodoh dengan Yaya darling


Kek utk bubu dari yaya :)
comel je!

Tengok Sham, over lebih :)
Dah mcm birthday dia plak.
Heee.

Mia mia, ni sapa punye birthday ni!
Haish,die plak over potong cake :)

Acara suap menyuapp.Nyum Nyum ! :)

Okay okay kasi peluanglah kat Sham :) Hihi

No comments: