Monday, January 31, 2011

Awayyy




Esok saya dah start cuti.
Hope holidays kali ni dapat saya hilangkan sedikit stress yg melepak disarang minda.
Harap2 begitu lah kan,bukan apa. Risau kalau stress lama sangat kat kepala bole memakan jiwa.nanti susah pula saya nak berbahasa.Kan ? :)


HAPPY HOLIDAY & HAPPY CNY FRIENDS


Sunday, January 30, 2011

Tra & Daus

Mari mari saya nak cerita pasal Majlis 2 dalam bulan Januari, haaa.kan da kasi tahu ths year memang banyak Majlis saya kena attend.Tak caya lagi? Haha, kira kira sampai hujung tahun ada dalam 10 Majlis yg perlu dihadiri oleh saya.Eceh, glamour kejap! : ) Kali ni saya ke Sg. Buloh utk MAJLIS PERTUNANGAN TIRA & DAUS. Tapi paling best thu apa benda? Haa,saya keje sabtu minggu ni,so terpaksa la rushing sikit. Bayangkan balik pkul 1, Majlis start pun pkul 1.Memang terbaiklahh kan,tpi nasib baiklah dapat balik awal sikit ! Balik je keje, siap siap.

Tadaaaaaaaaa,jadilah Hantu Kak Lynn sekejap : ) Haha

Okay ta kak lynn? Tetiba panjang plak rambut.
hahahaha

Tetiba perut mcm perempuan mengandung kenape? Hahaha!
Pundek.

Okay,terimakasih kepada wanita wanita kurus kerana mengaver kegemukkan saya :)
Hahaha,ayat baru MENGAVER satu!
Ini fav saya, Lana Suhaime

Pura pura naik kereta,padahal naik kete org lain.
Haih,kesabaran je la minah minah terencat ni.
Sudah sudah lah berlakon eh.

Hello Athirah Maksum ;*)
Awak kelihatan cantik sangat ,
serius tk tipu.
Nak 20 sen.
Haha

Snap snap ambik berkat ; )

My ladies, haha : )

Okay lynn,cover perut comel dari dikelihatan org lain.
Mekasih.

Perfect,semua ada :)
(kecuali persatuan yg lain lah)

Sweet lah kau makcik, pakai tudung terus eh.
MEMANG LAH! : )

Okay,make up da cair.
henti henti la bergambar lynn.
Ye lahhhh ! -_-

Okay okay last, cantikkan picture ni :*)

Cincin sudah disarung oleh Bakal Mak Mertua : )
Tahniah sayang,awak dah jadi tunang org.

Snap satu family! : )

Opsss. dua cincin.
Satu cincin melamar,satu cincin bertunang
Bestbestbestbest : )

Princess Atirah!

Lepas abis majlis, saya dpt tawarkan makan free lagi.Disebabkan perut lapar balik lepas snap sane sini, jadi saya dan yg lain terima la offer yg diberi. Kali ni lokasinya di Duta Villa, Wah terbaik tempat dia. Thanks to Nad & Yen, tanpa mereka mmg saya kebulur.Hahaha : )


Tapi sorry eh,takde picture tengah makan .
Sebab semua kebulur mcm saya jugak,jadi tk sempat nak snap.
Yang ada,picture kegedikkan sahaja.
Sekian terimakasih.





End


Wednesday, January 26, 2011

Pulih


Kembali pulih.
tapi saya tahu tak akan kekal.
tak mengapa lah,saya terima.
Waalau gembira hanya seketika.

Cinta awak.
MohdShahrizanOsman

Sunday, January 23, 2011

Wani Wedding

23th January 2011
Dewan Sri Kundang
Zawani & Nazri


Congrat Zawani and her husband : )
Semoga hubungan suci kalian berdua sehingga ke hempusan terakhir.
Amin Amin

crdt to Rayyen :)
(bdk sek juga tpi tak thu kenape mcm tak kenal sangat.haha)

seperti biasa,bile wedding bdk bdk sek.
Wajib lah jumpe budak GENG TADIKA saya.
Iloveyou :)

Thanks Apis bwk kami :)
Thanks Bear penunjuk arah :)

Sampai sampai je terus makan, sebab pengantin belum sanding lagi.
Nyum Nyum : )

Time tooo snap sana sini lah kan,
bukan selalu dapat berkumpul macam ni :)

This Myfav picture

Saya nak simpan rambut panjang mcm lisa titik ;)

Okay,ini antara beberape org ex student Pandan Jaya yg hadir :)
Ada lagi sebenarnya,tapi mereka segan sikit nak naik.Pelamin mcm tk muat katanya.

Cantikkan kalau ada bena mcm ni kt wedding ki ta.Opss? kita ? haha

Thanks utk ini yea awak : )

Macam kat karaoke kan? Ye ye ,memang kt karaoke pun.
Lepas abis je wedding ,kami satu kereta ke Bremall. Yang lain tknk follow, masing2 ada keje.Buat apa nak paksa kan :) Pegi yg mane ada je la, apa pun enjoyy sangat! Thanks korang


P/s : Lupe kejap masalah yang ada -_-


Friday, January 21, 2011

Adoi

Minggu lepas ada hura hura mengatakan Cik Chacha nak kawen, tapi aku lepaskan saja khabar angin ke selatan. Malas nak layan,kecuali kalau dengar betul2 dari mulut dia sendiri.


Tapi dalam hati berbisik "betul ke ni?"
HAHA


&& sekarang aku baru dgr dari dia sendiri.
Confirm betul. Nikah bulan 2 ni @kelana jaya :)
Tahniah Natasha Erina ♥

Insya-Allah sampai la saya nanti dengan buah hati.
Opss.dah baik ke kau? tah la tengok la mcm mne.



*********************************************


Ini satu lagi cerita, cerita ini mmg confirm tak sahih.
tak tahu mane satu betul. ke dua dua penipu.
Adoii.mcm mane la suratkhabar pun bole silap.
Frust menonggeng betul aku ngan media ni :l


Monday, January 17, 2011

Bebaskan




Saya penat bersabar.
Saya penat menunggu.
Saya muak.

Tolong, fahami saya :'(



Saya tak minta lebih.
Saya bukan tamak.
Saya hanya mahu,
Satu :'(





Saya merayu.
Saya mohon.
BERUBAH

Bye!




Note : Happy Birthday to MySecond Brother in law ♥


Sunday, January 16, 2011

Hey Hudajohan!

Happy birthday Adik :)
Eh silap -_-

Happy birthday Kakak




Terimakasih kerna awak banyak berubah.
saya bersyukur sgt,walaupun kdg kdg ada sisa baki yg masih tertinggal.

HAHAHA : )



Selamat Hari Lahir kakak, semoga semua impian kamu menjadi kenyataan.
Semoga jodoh awak berpanjangan, dan seru sampai awal.
Takde la saya kena langkah bendul.HAHAHA : )

Iloveyou.



Saturday, January 15, 2011

good news

Tahniah utk kawan kawan saya yang bakal menjadi tunang org & isteri org.
Cepat je masa berlalu, rasa mcm baru semalam je gurau senda ngan dorang,nanti dah pun jadi milik org. Hm...sebok cerita pasal org ,diri sendiri tah bila. Mungkin betul la berbincangan aku ngan lana, tak laku gamaknya kami ni ! Hot sangat la tuh, haha. Tak bole blaaa :)


Meh meh teman nak cerita sikit :


Al-kisahnya, ini kad jemputan yang dikirim oleh si bakal pengantin.
Zawanie, thanks :) Tak sangka awak nak kawen dah, ingat tak dulu main couple2 ngan afiq. Haha, awak baik sangat ngan saya. Jatuh ati saya ngan awak, lembut jeh cakap. Untung buah hati awak! Ni saya nak kasi ucapan sikit : jadi isteri yang soleha tau, lahirkan anak yang comel comel. Saya doakan awak happy ngan life awak nanti & bahagia sehingga ke akhir hayat. Amin ♥


tak sabar nak tengok awak sanding 23 Jan nanti : )



Lepas 23hb, 29 Jan nak ke sg buluh pulak.Alaaa kawan kesayangan mau tunang dengan jejaka pilihannya. Alhamdulillah jodoh dorang panjang :) Teringat kisah dulu dulu kan weh,kau ngat tak? kisah2 first sem aku hantar kau g dating tuh, macam lahanat. Kisah yang kt public fon tu kau ingat tak? yang abis duit tabung aku kau habiskan tuh. Hahaha..adoyai! Masalah mental lah kau tira, tapi aku respect ngan kau. Kau tahu apa yang kau nak,kau nekad. Good! Aku doakan kebahagian kau ngan daus,kiteorang semua. Satu Unisel.Doakan kau! :) HAHA,overkan aku. Huh!

Tira,tak sabar nak jumpe kau :(


Nur Atirah Maksum, baca ni -__-
dah tahu taknampak , klik la kat gambar tu! : )

Hahaha : D


Hello, i dpt kad dr tira okay. Jangan jeles u all, zaman skrg ni canggihkan ! Tunang pun kena ada kad, haish! Membazir betul la org zaman skrg ni, tapi gempak kan kan.

KAU ADA ?!

Maaf.

Yati & Anie


Kalau aku setuju untuk jumpe kau raya haritu,mesti aku tak semenyesal mcm ni && Kalau kita jumpe mesti aku ada dalam gambar ni sekali. Maafkan aku kawan, mungkin aku tak rapat dengan kau tapi agak terasa bila khabar itu dtg sebegitu. Huh!


Sony Ericsson
6:15 am 15-Jan-2011
" Salam ,nak bgtau yati da meninggal dunia. akan dikebumikan di keramat.. "



Takziah :"(
Yati.21


Friday, January 14, 2011

Nak Z bebanyak!

Tahu apa maksud Nak Z bebanyak ?
Maksudnya nak tido puas puas ; )
ZzZzZzzzZZzz




Alangkah Indahnya kalau ada katil sweeet macam ni,mesti akan tido tak bangun bangun.Ehh,taknak la tido tak bangun bangun. Mesti aku tido nyenyak

Ada siapa siapa nak hadiahkan katil mcm nih tak ?
*buat muka mengoda*
HAHA


Thursday, January 13, 2011

Perjanjian Syaitan

Siapa tahu movie apa ,sila angkat tangan skrg?
Mane mane takde org angkat tangan pun? HAHA, beria jeh aku kan.
Kaedahnya nampak ke ada org angkat tangan ke ta? Adoii lin lin -.-
Okay syg syg sekalian, I baru balik dari tengok wayang.
Khurafat.

Memula tengok, tutup muka dengan tangan.
terpaksa la tengok diantara celah celah jari yg gemok.
Lepas da nak start klimaks,terus tutup muka dengan mata mata sekali tutup.
Nasib la tak tido,huhu. Jadi tk dpt la aku bgth korang best ke tak ceritanya.
Sebab aku tengok pun skip skip.
Orang kata,rugi jeh byr RM10. Tapi untuk org penakut mcm aku.
Biar rugi takpe,janji tak tengok benda benda tahyul tu.
Huhu.

Dahla,wa nak tido la.takut plak online sesorang ni.
Wa ni muka je ganas, tapi hati wa lembut babe.
Memang penakut tahap babun malaya punye.
Euwwww

byebye!



Nasibla kau hensem,jadi aku halalkan je la tiket wayang tu : )

Oh,My Idola.
Comel nak mati la kau.
: )


Pertanyaan : SIAPA TAHU KENAPA SAYA TAK LETAK POSTER FILEM INI ??


Monday, January 10, 2011

AJL 25



Saya bukan musuh Ana Rafali, tapi saya tak setuju dengan keputusan Juri.
Tapi siapa saya untuk berkata begitu, kamu juga :) Mereka lebih arif, mereka lebih pakar.
Mereka adili berdasarkan bakat si juara, kita sebagai penonton hanya perlu akur.
Mungkin rezeki berpihak kepada pendatang baru, kasi peluang lah.
Kalu asyik yang lama jeh yang menang pun korang bising jugak.
Jadi ? tutup mulut, terima.


Mane bole nak puaskan hati semua pihak.Setuju?
Apa pun Tahniah kepada Ana Rafali :)
Tahniah juga kepada Yuna & Black , kerana bagi saya.
Mereka juara pada malam itu.

Sunday, January 9, 2011

Jolie & Johnny !



Walaupun agak ketinggalan,tapi aku tetap taknak lepaskan peluang tengok cerita ni kt panggung! dan walaupun bukan nonton dengan insan tersayang. Aku redahkan jua, nasib berbaloi baloi bayar RM13. Hihi :) Berapa bintang eh nak kasi? bole tak nak kasi semua bintang kt langit kasi kt Jolie & Johnny. Jalan cerita yang menarik, naik turun plot yang berkesan plus ending yg sangat sangat sweet ♥ euwww, romantik betul lah Alexender Peaces!


Tetap hot walaupun dah tua, mesti Alia Jolly bangga dengan kakak dia.
HAHA.tetiba!

Walaupun tk berape nak cocok,tapi keperbezaan itu yg membuatkan mereka unik.
Setuju ke?


Semalam penat giler, teman Angah shopping untuk our oliday trip. Opss,terlepas plak. Tak suprise plak nanti kan. Hahaha, okay penat sambung menyambung. Bayangkan dari pkul 4 petang sampai 4.45 pagi baru balik, sampai je rumah bunyi ayam. Mane datang plak bunyi ayam kt rumah aku ni kan, rupanya Abah yg buat bunyi ayam, die perli la tu anak anak balik lambat. Haaa,ni baru lepas kena syarahan la ni. Malas nak layan buat2 busy la update blog, hah! Pandaikan : )



Okaylah,nak mandi.
Budak busuk lapaaa.
Bye-Byeee!


note : mood tk berape nak baik , ada org ambik buah hati saya. Sedih tuhan jeh yg tahu,siapa nak dengar masalah saya lepas ni :'(