Wednesday, January 5, 2011

Cerita dah lapuk! : )




Nyum Nyum : )

Saje jeh nak kasi korang lapar !
Makanan makanan kat bawah ni semua masakan terbaik.

Memang puas hati lah makan,terimakasih kepada semua sponsor.

Hahaha,poyos jeh sponsor!


Roti Jala Mak Shahrin ! : )

Ayam Masak Merah Mak Duan : )

Pencuci mulut dari Storage KLCC : )
Thanks to Ogy!


Okay baru boleh start bercerita!

Hello Followers -..-

Ada ke followers aktif kaedahnya? Hihi
Disebabkan kebosanan malam ni,aku pun rajin la membelek belek folder baru yg ada dalam lappy kesayangan.

Tetiba nampak plak picture2 masa pegi picnic ngan budak2 office :
)
Tetiba lapar plak tengok picture makanan makanan yang ada.

Haish! Takleh jadi ni, macam mane la tak "mokmok" lin oii.


Sekali sekala ada aktiviti mcm ni best tau.

Memang lah penat sikit,tapi seronok.
Tapi ken
a da member yg betul2 satu kepala.baru Syokk!
Cuba bayangkan kalau tak satu kepala,mesti jadi boringg jeh aktiviti tuh.

Macam selalu aku cakap,budak2 office aku semua okay. Otak mmg Syokk! Takde masalah.
BUAT MASA NIH LAH, LEPAS NI TAK TAHU AH !! Hihihi
; )


P/s : Kadang-kadang fikir sayang nak tinggalkan AMSB sebab kawan kawan! :D

No comments: