Monday, January 3, 2011

Good Bye 2010

Lama betul tak update blog kan,kesian blog kesunyian, sorry yea sayang. I busy sikit lah, you paham paham jeh lah, kan ada Majlis besar baru jeh berlangsung.Huhu. Sedar tak sedar sekejap je nak sampai ke penghujung tahun, sedar tak sedar kita dah nak tutup pun buku 2010. Berape banyak amalan yang kita buat? berape banyak dosa yang kita kumpul, hitunglah sendiri : ) Mari ucapkan Selamat Jalan kepada DUARIBUSEPULUH !


GOOD BYE 2010


Pembuka bicara tahun ni adalah Majlis Perkahwinaan Norehan
Anak Sulung kepada Ahmad Shukor & Nooraini
Tahniah Kakak,
Saya pasti merindui kamu :'(



Sumpah,saya sayang.


No comments: