Sunday, January 23, 2011

Wani Wedding

23th January 2011
Dewan Sri Kundang
Zawani & Nazri


Congrat Zawani and her husband : )
Semoga hubungan suci kalian berdua sehingga ke hempusan terakhir.
Amin Amin

crdt to Rayyen :)
(bdk sek juga tpi tak thu kenape mcm tak kenal sangat.haha)

seperti biasa,bile wedding bdk bdk sek.
Wajib lah jumpe budak GENG TADIKA saya.
Iloveyou :)

Thanks Apis bwk kami :)
Thanks Bear penunjuk arah :)

Sampai sampai je terus makan, sebab pengantin belum sanding lagi.
Nyum Nyum : )

Time tooo snap sana sini lah kan,
bukan selalu dapat berkumpul macam ni :)

This Myfav picture

Saya nak simpan rambut panjang mcm lisa titik ;)

Okay,ini antara beberape org ex student Pandan Jaya yg hadir :)
Ada lagi sebenarnya,tapi mereka segan sikit nak naik.Pelamin mcm tk muat katanya.

Cantikkan kalau ada bena mcm ni kt wedding ki ta.Opss? kita ? haha

Thanks utk ini yea awak : )

Macam kat karaoke kan? Ye ye ,memang kt karaoke pun.
Lepas abis je wedding ,kami satu kereta ke Bremall. Yang lain tknk follow, masing2 ada keje.Buat apa nak paksa kan :) Pegi yg mane ada je la, apa pun enjoyy sangat! Thanks korang


P/s : Lupe kejap masalah yang ada -_-


No comments: