Sunday, February 6, 2011

Cuti terakhir.


Rindu mak saya,hujung minggu ni saya spend masa ngan mak. Terpaksa cancel kan plan ke Cameron Highlands dengan kengkawan office. Kalau mahukan kebahagian,perlu pengorbanan kan. Demi mak, saya korbankan. Alaa,Cameron Highlands tu bukan lari mane pun. Ada je,bile bile pun bole pegi, hahahaha :( Ayat sedapkan hati sendiri. Mekasih mak belanja makan & dapat suar lagi, ini yg best ni. Macam hari hari nk duduk ngan mak je, mcm org lain. Alaaaa lin,jangan touching sangat ah, haha.

Mak jangan la buat muka manja, haih: )

Lepas lepaking ajak mak tgok movie,dia tk mahu join. Jadi saaya dengan jan sayang je la, lepas Eva cakap cite shaolin best. Terus mcm nak cuba,kalau tk mmg jangan haraplah aku nak tgok cite lawan lawan ni kan. Hehe, Akhirnya dapat juga tgok. Mekasih b belanja tgok wayang, semua sebab dendam smlm kan kan, padan muka . Save duit I ! Hahaa



Banyak pengajaran dari cerita ni. Tapi kalau nyatakan satu satu, mungkin nanti ada plak manusia yg salah tafsir. Jadi biarlah aku keep untuk pengajaran diri sendiri je yea, kalau korang mau tahu. Sendiri pegi tengok la yea : ) Hahah, tak rugi pun. Kalu taknk tgok wayang, DVD pun da keluar!

Nyumnyum, kiri kanan atas bawah kami dikelilingi cina . Kesian betul,nak makan pun dorang tgok.Bising agaknya,Haih. Kesudahan ta abis la jawapnya! Nasib mood aku baik,kalau tak. Memang aku buat bodo je la kan, aku bayar kot. Tapi disebabkan tgh bunga bunga cinta, haha.kawal lin kawal.Konon! :*)

Tengok Abang jan saya da pandai fb sikit sikit,komen pic la. wall la, okay la. good starting :) Nanti da pandai ,jangan gatal sudah yea b. Memang kena kaki la kan, haha . Lobyou


P/s : Esok da start kerja, tak sabar nak kena bahan ngan bdk bdk office. Haih -_-

No comments: