Sunday, February 27, 2011

Disaat akhir

Posto posto posto.
orang dpt kad guna posman,aku relax je dpt tengok dr member yg duduk se'table' masa makan.Kesian kesian,da dtg majlis baru dpt. Agak unik, lawa.lain dr yg lain : ) Citarasa tinggi.

Nice one ♥

Credit to : Nadia Jamal


Ucapan pembuka bicara :
Selamat Pengantin baru Yusman & Eyna.
Moga kalian dapat mengharungi dugaan dalam kehidupan yg lebih mencabar kali ini,dan Moga kalian berbahagia sehingga ke akhir hayat terakhir kalian berdua. Amin

Sangat lawa pelamin dia ,okay!

Sorry pengantin, kena kacau masa makan.
Sbb mcm tkde peluang je nak snap atas pelamin yg havoc tu :)

with cik lisa yg berdarah manis,lepas ni turn dia plak :)

Snap dulu sebelum makan . haha : )

Opss,sorry puty ! : )

Punye la show off kad yg 'granddd' tu sampai tak nampak muka I,haish! :)

Geng budak sekolah yg sentiasa memeriahkan suasana.
baguskan dorang

Okay,mau balik sudah.
Thanks makan free, sebelum tu snap dulu kt bena pengantin.
Zaman skrg kawen,confirm ada benda ni. Terbaiikkkk! :)

Mari,tabik springgggggg ! Terbaik wokk :)
Tahniah Yusman & Eynaa



Lepas wedding, sempat ziarah rumah bakal pengantin ; Cik Lisa and tunang.
Bestkan, before kawen da ada preparation utk rumah sendiri. Terbaik la wook!
Aku plak excited nak ada rumah sendiri, macam mane tu? Sabar lin sabar. satu satu kasi lepas.
<<<>>>>


Lepas settle spot-check dirumah bakal pengantin, Kuar lepaking with Aida. Lama gile tak jumpe dia kot,padahal rumah die ngan aku takde jauh mane. Bengongkan, bile da lama tak jumpe paham paham je la,ada je la nak dicerita. Dari A sampai Z, bayangkan dari sebuah kedai ke sebuah kedai, haa. Sampai tekencing minah ni sebab banyak sangat minum. Hahaha,rindu kau la makcik : )





P/s : Kau bole bungkus semua cerita bodo kau,letak sambal sikit kasi pedas.Lepas tu bole kasi kawan seangkatan kau makan,kasi dua dua kepedasan!


No comments: