Saturday, February 12, 2011

Layan kan ajaa !

Salam sayang semua,bagaimana skrg? semua okay ? Harap2 baik baik belaka la kawan2 saya ni,tak kira la yg baik ke, yg jahat ke,Moga aman la kehidupan masing2 kan. Atok saya cakap,bile kita mendoakan yg terbaik buat seseorg,insya-allah secara tak langsung kita mendoakan utk diri kita sendiri jugak. Amin : ) Kalau tulis mcm ni kat status, ada je la org akan gelak. Tah apa yg lawak sangat tah, kesian betul. Cara protes terang menerang disitu,tkpela. Saya paham,lain manusia lain cara meluahkan expresi diri,tk gitu cik leha? ;D

Kalau tanye saya, semua okay. Masih menjalani kehidupan seperti biasa ; family,boyfie ,kawan2 still bersama mengharungi liku liku hidup ,mcm korang jugak la. Selebihnya,tak nak komen lah.
Meh meh, nak kasi tau mane yg bole di share :D Lysa, kawan sekolah saya yg comel loteh tu da nak kawen bulan 6 ni, next month plak tunang dia dr sarawak nak balik KL dah,so may b lepas ni dia busy la dgn preparation wedding dia, and secara tak langsung takde la seisi lepaking geng bdk tadika ;) Hm..Tahniah yea saayang ♥

P/s : Oh babe,jangan buat apa apa spekulasi yea. I bukan FS,
I berhak berkawan dgn siapa siapa kan, mcm u ? ; )


mereka bff Lysa & Shaq

Kami? kami teman tapi mesra Zana & Lynn

Zana,Shaq & Lynn
(actually shaq baru je pakai tudung,Like Nurul jugak lah)
Ramainya kawan kawan saya menunjukkan perubahan positive, alhamdulillah. Dah sampai seru gamaknya, saya bile la kan ? :) Insya-Allah.


Lynn with two bdk comel :)

Thanks korang :)
Saya tahu masih ada perlukan saya.
Sayangkan syaa,buat apa mahu sia siakan hidup saya kan.
I love u .



No comments: