Thursday, March 31, 2011

Farewell Shahrin

Dulu masa first aku masuk AMSB, aku ganti tempat dia la. Sebab dia tukar department operation,but now dia da resign. Ada peluang lebih baik utk dia,kenape perlu tunggu lag kan? Hm.. sekejap je masa berlalu, dorang selalu kata. Dalam company ni org dtg dan pergi mcm tu je, semua ta bole tahan keje situ. Org yg betul2 kuat mentality je bole terus berkerja. Tapi aku berhenti sbb bukan pasal tak tahan mentality okay :) Hahaha. Nak jugakk cakap diri tu kuatkan,well lin kan. Harusla!


Mesti terasa bile Shahrin da takde nanti, and mesti Eva org yg paling terasa kehilangan. Mereka ni kan couple of the year Andaraya.Hahahaha. Apa pun, moga dia berjaya dalam bidang dia yg seterusnya ni. Amin : ) Sebelum dia tinggalkan office,de la majlis kecil yg disediakan utk dia. Bestt Bestt,tapi macam sadis sikit lahhh.


Tolong terima hakikat saya ta berape suka SR.Haaha

Apa lag ,potong ah Shahrin oi. Sebenarnya dia malu malu masa ni.Haha

Nasib ada Bff tolong potongkan.neves yea Shahrin!

Kasilah sorang sikit,ramai sangat staff tunggu nak makan.

Ni pula masa lepas abis keje,kami semua g makan ramai ramai kat Dagang Avenue, Terbaikk wok! Thanks Aza belanja minum,haha. Sadisnya masa ni,haih.Tapi takde apa kot. Sebab nanti mesti jumpe lag, gf dia kan keje situ lag. Hahahaha

Tetiba dapat hamper,kiteorg semua tekejut :)



Okay last picture. Makanan pun da bersepah,haha! :)


Note : Dgr dgr plan nak ke Genting Highlands sabtu ni :)


Wednesday, March 30, 2011

Pakpungpakmustapey!



Pak Pakkkk kepak kepak kepak keboomm kebooom kebooomm :)
Ada mcm bunyi paluan kompang ta? Ada lah ada lah,please ...
Okay fine! takde pun kena bikin sampai ada,kalau ta jangan baca,haha.
Bengong. Okay la,wa mau cerita pasal org kawen ni.
Haa,umur wa pun da nak masuk 23 kan.Takde la gatai sangat kalau nak cite bab KAWEN.
Kan kan kan kan,sila setujuu!!



Semalam balik kerja, lepas bebuka puasa ngan cik boyfie. Wa jumpe geng sekolah : Cik Mimi. Dia mau kasi kad jemputan kawen dia bulan lima ni. Bestnyaa! Gile tak syokkk :) Alhamdulillah, tengok dia happy,naik seri pengantin u alls. Kad dia pun comel je,kartooon kartooon lag.
I likee






Comel kan kan,sila ngangguk! kalau ta kena sepak.hahaha
*asik kena paksa je kan*
haha,kesian kesian






Note : Ramai betul org kawen tahun ni, kena get ready baju baju ni.

Monday, March 28, 2011

Putus cinta


Khas buat : Makcik Makcik yang putus cinta! :')


awak kena tahu tau :

Lagi punn :

Pleaseeeeee


:')

May be saya takde kt tempat awak awak semua, tapi saya cuma harap awak semua dapat fikir apa yg terbaik buat kehidupan yang kite pinjam dari Nya. Kenape perlu sia sia kan begitu saja? Sayangi kehidupan awak,anggaplah tiada lagi esok buat kita supaya kita dapat menikmati setiap saat yang bole membuatkan kita rasa lebih bahagia. Okay sayang?


Be strong,like me



Sunday, March 27, 2011

Minggu semput

Adoii lambatnya lag gaji, duet da paras hidung da ni. Semput betul mak bulan ni noks! Nasiblah ramai yg membantu, thankyou. Nanti da gaji wa bayar eh,haha. Motif nak kasi tahu berhutang kan. Ala apa salahnya, biar sedar diri jangan tak sedar diri buat bodoh susah plak nanti kan.Hello Kawan Kawan, mari mau cerita sikit tang minggu ni . Takde apa yang best sangat la, cuma ada kelainan sikit. Alhamdulillah, apa yang dihajati da tercapai,salah satu azam dunia telah terlaksana atas kuasa tuhan :)

Syukur Syukur

Lokasi : Dataran Merdeka

Memula kawan biasa je :)

Lepas tu cinta cinta kt TNB :)

Lepas beberape tahun bersama, adoooi.
Pening kepala :) Hihi


**************************************************


Lokasi : Restoran Madam Lim, Jusco Maluri.


Picnic at Sungai Gabai,Langat.

Tangan Cik Cinta kacau ah,haih :(

Cantikkan? rama rama tu tk lari pun,stay situ je.
Cik Cinta cakap kt situ mungkin ada tuan puteri,erk! :)


Pecaya atau tidak,saya first time ke sane. Padahal bukan jauh sangat pun dari rumah,kesian tak? Tolong jangan ,haha! Plan yg sepatutnya utk hari sabtu tapi terpaksa ditunda pd hari ini atas sebab sebab tertentu.Haii,jangan cakap saya busy mengalahkan YB lah ! saya da pencen kott,tak mau da pangkat pangkat ni. Penat sudah -_-



Note : Nanti wa upload lag eh,k camera cikcinta :)

Saturday, March 26, 2011

A picture

Hello -.-


#01 - A picture of you and your favourite friend : Nadia Abdullah
#02 - A picture of a habit that you wish you didn’t have : Euwww :')
#03 - A picture of you without makeup or your hairdone : suck right ? :l
#04 - A picture that makes you laugh : HAHAHAHAHA !
#05 - A picture of someone you love : Mohd Shahrizan Osman
#06 - A picture of something that makes you happy : Gathering or Reunion : )
#07 - A picture of something you could never imagine your life without : hello hello :')
#08 - A picture of something you want to do before you die : Can I ? :*)

#09 - A picture of something that has made a huge impact on your life recently
: *just smile*
#10 - A picture of someone you miss (family) : Along !

#11 - A picture of you when you were little
: I love u ,yin.
#12 - A picture of somewhere you’d love to travel : Taj Mahal,haha :)
#13- A picture of you taken right this minute : webcam,mobarak :)
#14 - A picture that confuses you : Em?
#15 - A picture of yourself and a family member : Only ths,please.
#16 - A picture of something you wish you could change : Hm.......
#17 - A picture of something you are craving this moment : Ayam Golek,Pantai Dalam.
#18 - A picture of something that means a lot to you : I proud to be me :)
#19 - A picture of something you’re afraid of : Huh! :(
#20 - A picture of someone you miss (friends) : Syam & Yaya :)
#21 - A picture that can always make you smile : Sooooo cute ♥
#22 - A picture of you last year and now, how have you changed since : oh noooo,fat fat fat :'(







Okay,bye! :)

Friday, March 25, 2011

Mood


.Pasrah.

Kesebokkan memenatkan dan membebankan fikiran,emosi tak terkawal.
Berharap semua akan pulih tidak lama lagi, kehidupan seperti biasa.
Terimakasih Encik Cinta yg selalu sabar dengan kerenah saya.
Okay,bye!


Tuesday, March 22, 2011

Belon Gergasi

Seperti yang dijanjikan,mau cerita pasal Hot Air Ballons Carnival yang berlangsung di Putrajaya minggu lepas. Actually tak berhajat pun nak ke sane, just nak meet up kawan kawan lama.Cik Alia,da selalu da dtg Kl sbb dpt buah hati org Kl ! bf dia,mmg berkawan plak dengan Cik Nanad & Yen.Gamat lagi la keadaan kan,ada geng! Nak dijadikan cerita plan yg last minute ini menjadi disebabkan Cik Nadia Bedollah la, Tahniah yea! Ala nasib je tu sebenarnya : ) Lepas berbincang kami bercadang mau lepak lepak bersama je, bukan tknk naik Hot Air Ballons tu. Tapi mmg plan nk tgok je,tknk naik. Takuttt ! Tapi kesian kat kwn saya yg g sane nak naik tpi taksempat beli tiket da abis,kempunan la jawapnya. Takpe,tahun depan ada lag. Insya-Allah panjang umur leh naik yea!

Lokasi : Alamanda,Putrajaya
Sampai sampai je, kami cari tempat untuk makan dulu.
Kebuloq da ni :)

Restaurant pilihan

Ramainya org,sampai kena beratur kt luar tunggu turn :)

Thank you Alia ,belanja kami semua makan.
Best best,Makan free. Makan besar lagi !

Ex-roomates and Ex-classmates ,Uniselian.

Bf Nanad : Yen Haha & Bf Alia : Aley

Thanks Haana,jadi partner saya pada masa tu :) ♥

Karaoke time, semalam karaoke.Harini karaoke.
Macam la suara sedap sangat! Haha,
tapi suara Aley mmg terbaik! Syabas.

MyGirls ♥

Seperti biasa,selepas makan harus membuang utk tubuh yg lebih sehat.
Eceh! Semata mata nak kasi thu,kami di Toilet.Aduiyai ! :)

Tadi bertiga sekarang berempat :)
Ye ye ,kami thu kami comel. Terima Kasih !

snap satu gambar full utk kenangan :)

Okay sudah puas melalak n snap pic sane sini,telah tiba di HOT AIR BALLONSSS!
Terbaik sebab banyak ballon comel comel, Tak Terbaik sebab lecakkk! Euww.geli!
Apa pun, sangat seronok pabila mereka disisi. Walauuuu...



-..-



Walaupun hati sangat susah,neves.