Tuesday, March 22, 2011

Belon Gergasi

Seperti yang dijanjikan,mau cerita pasal Hot Air Ballons Carnival yang berlangsung di Putrajaya minggu lepas. Actually tak berhajat pun nak ke sane, just nak meet up kawan kawan lama.Cik Alia,da selalu da dtg Kl sbb dpt buah hati org Kl ! bf dia,mmg berkawan plak dengan Cik Nanad & Yen.Gamat lagi la keadaan kan,ada geng! Nak dijadikan cerita plan yg last minute ini menjadi disebabkan Cik Nadia Bedollah la, Tahniah yea! Ala nasib je tu sebenarnya : ) Lepas berbincang kami bercadang mau lepak lepak bersama je, bukan tknk naik Hot Air Ballons tu. Tapi mmg plan nk tgok je,tknk naik. Takuttt ! Tapi kesian kat kwn saya yg g sane nak naik tpi taksempat beli tiket da abis,kempunan la jawapnya. Takpe,tahun depan ada lag. Insya-Allah panjang umur leh naik yea!

Lokasi : Alamanda,Putrajaya
Sampai sampai je, kami cari tempat untuk makan dulu.
Kebuloq da ni :)

Restaurant pilihan

Ramainya org,sampai kena beratur kt luar tunggu turn :)

Thank you Alia ,belanja kami semua makan.
Best best,Makan free. Makan besar lagi !

Ex-roomates and Ex-classmates ,Uniselian.

Bf Nanad : Yen Haha & Bf Alia : Aley

Thanks Haana,jadi partner saya pada masa tu :) ♥

Karaoke time, semalam karaoke.Harini karaoke.
Macam la suara sedap sangat! Haha,
tapi suara Aley mmg terbaik! Syabas.

MyGirls ♥

Seperti biasa,selepas makan harus membuang utk tubuh yg lebih sehat.
Eceh! Semata mata nak kasi thu,kami di Toilet.Aduiyai ! :)

Tadi bertiga sekarang berempat :)
Ye ye ,kami thu kami comel. Terima Kasih !

snap satu gambar full utk kenangan :)

Okay sudah puas melalak n snap pic sane sini,telah tiba di HOT AIR BALLONSSS!
Terbaik sebab banyak ballon comel comel, Tak Terbaik sebab lecakkk! Euww.geli!
Apa pun, sangat seronok pabila mereka disisi. Walauuuu...



-..-



Walaupun hati sangat susah,neves.

No comments: