Sunday, March 6, 2011

creqta org kedah.

Mai mai , cheq nak habak mai : ) heehe!
Lepas 2 hari Cik Alia tido rumah,baru la harini berpeluang keluar ngan dia.
Macam macam kami share sama lah, tapi kebanyakkan pasal kerja.
Masing2 ada masalah kerjaya.

Rasanya semua company mmg mcm tu la kan, ada kaki kipas professional. Kan Kan :)
Nasib la Cik Alia oi, apa bole buat nak cari makan bukan senang.
Nak taknak hadap je la yea, Kalau rasa tk bole .Cari je keje lain, apa susah.
Sedangkan warga asing pun bole hidup mewah kt negara kita takkan la kita tak boleh kan.
So, pilih la jalan terbaik!!

Jom tengok gambar cheq dengan org kedah yang maintain kecik je :)

Tone skin tidak sekata membuatkan gambar ini di edit sebegitu : )

Nampak rambut da panjang kalau snap picture ngan org rambut pendek :) Kan?

Alia & Lynn

New boyfie Aleyy ( Aizat )

Ini kawan Alia : Shafiq & Tiqa :) Hello !


Note : Esok da start keje,mau hantar resign letter ke ta? :(


No comments: