Thursday, March 31, 2011

Farewell Shahrin

Dulu masa first aku masuk AMSB, aku ganti tempat dia la. Sebab dia tukar department operation,but now dia da resign. Ada peluang lebih baik utk dia,kenape perlu tunggu lag kan? Hm.. sekejap je masa berlalu, dorang selalu kata. Dalam company ni org dtg dan pergi mcm tu je, semua ta bole tahan keje situ. Org yg betul2 kuat mentality je bole terus berkerja. Tapi aku berhenti sbb bukan pasal tak tahan mentality okay :) Hahaha. Nak jugakk cakap diri tu kuatkan,well lin kan. Harusla!


Mesti terasa bile Shahrin da takde nanti, and mesti Eva org yg paling terasa kehilangan. Mereka ni kan couple of the year Andaraya.Hahahaha. Apa pun, moga dia berjaya dalam bidang dia yg seterusnya ni. Amin : ) Sebelum dia tinggalkan office,de la majlis kecil yg disediakan utk dia. Bestt Bestt,tapi macam sadis sikit lahhh.


Tolong terima hakikat saya ta berape suka SR.Haaha

Apa lag ,potong ah Shahrin oi. Sebenarnya dia malu malu masa ni.Haha

Nasib ada Bff tolong potongkan.neves yea Shahrin!

Kasilah sorang sikit,ramai sangat staff tunggu nak makan.

Ni pula masa lepas abis keje,kami semua g makan ramai ramai kat Dagang Avenue, Terbaikk wok! Thanks Aza belanja minum,haha. Sadisnya masa ni,haih.Tapi takde apa kot. Sebab nanti mesti jumpe lag, gf dia kan keje situ lag. Hahahaha

Tetiba dapat hamper,kiteorg semua tekejut :)



Okay last picture. Makanan pun da bersepah,haha! :)


Note : Dgr dgr plan nak ke Genting Highlands sabtu ni :)


No comments: