Thursday, March 10, 2011

Hikayat

Sebelum keluar lunch hour tdi, lari kejap pegi Mbo beli tiket wayang Hikayat Merong Mahawangsa :) Excited sikit kalau cerita melayu,lin kan. Siapa tak kenal :D Hihi, Alaa saje je nak tengok ,sbb aritu mmg da janji ngan cik boyfie nak tengok cite ni sesama.Tengok dia punye trailer bukan main gempak lagi, harap harap berbaloi la kan. Weee ,lama rasanya ta tengok wayang reramai :( Maksudnya tengok ngan kwn kwn la,kalau nak cakap tak ramai.bukan la namanye tengok wayang kan.Haih! Tapi sebenarnya tadi, saya beli tiket utk officemates sekali. Tapi ambik seat jauh sikitlah , cik boyfie saya malu.biasala dia tu :l




Tunggu next post untuk tahu komen saya tentang cerita ni okay ! : )


2 comments:

lana suhaime said...

Ishhh. aku yg tak tgk2 lagi nieee! hahaha

nurlinajohan said...

hahha.tunggu mbo offer rm5 eh.
:D