Saturday, March 5, 2011

Kenduri,Emosi & Pesanan

Plan reunion terpaksa di 'cancel' kan.bukan reunion sangat la sebenarnya, just plan lepak lepak ngan housemate ,hm..Lepas erin cancel ada paper final exam, nanad plak kena balik kg ada kenduri, then kaka plak ada kursus dan akhir sekali cik hana kite dikejutkan satu berita sedih. Dia kehilangan pakciknya kerna di serang penyakit jantung,kesian dia. Nages dia call ku,haih.

Semoga rohnya ditempatkan dikalangan org beriman.Amin


Mau dijadikan cerita,terpaksa la Cik Alia menghabiskan masa bersama boyfie barunya. Tettt,baru lagi okay. fresh dari ladang MMU, hebatkan Alia? :D Apa pun tahniah la yea,utk sekian kalinya, aku kasi chance la kt dia dating sampai lebam. Sebab bole dikatakan dorang ni kan cinta jarak jauh, sorang kt Kl : sorang kt Kedah. Haih,macam macam -_-

daaann mau dijadikan cerita lebih seronok,lepas Alia gerak. Terpaksa jugak la buat baik ngan cik boyfie sbb plan kan da cancel,haha.Kalau tk sapa nak teman saya lunch! Hihi,sayang awak.Tapi datingnya ta lama,sebab boyfie penat .Dia minta balik rehat,saya benarkan je la.dan sekali lagi guna ayat terpaksa, Terpaksa tido sebab ta tahu nak kemana plus hujan lebat. Haha.

Lepas maghrib siap siap ke rumah Along, kenduri pembukaan rumah.
Cehhhh mcm besar je kendurinya,tapi sebenarnya kecil kecilan je,jemput ahli keluarga terdekat ngan ahli ahli surau je. Alhamdulillah,semua berjalan lancar : ) Meh tengok gambar keayuan plastik cik lin .meh meh!

Mak,Angah and Me.

Ma sayangg ♥

Angah ngek sayang :)

Fify da besarkan,bulan depan masuk setahun da dia :)
Sayang Anak Ibu.

Ini,tetamu khas : Jendul Mok.

Sayang Along : )

Mak & Along

Familys ♥


******************************************************


Kawan Hujan Ribut Taufan By FynnJamal.
Orang jeles bile aku selalu angkat nama dia terlalu tinggi,
sesungguhnya aku terlalu cinta bahasa jiwanya. MAAF :')


Kenape perlu sakitkan hati sendiri wahai sahabat?
Tak penat kah? Menuding jari bagai kau seorang punya hati.
BOOOOOOOOOOOOOOOOO ~



Note : Esok lusa mesti ada status tak puashati,siapa tahu.HAHA


2 comments:

lisa said...

jap. nk gelak dulu. asal petikan last kau cam lakhanat?!

nurlinajohan said...

ahhaha :)
cuba utk jujur ,tu yg lahanat jap!