Sunday, March 27, 2011

Minggu semput

Adoii lambatnya lag gaji, duet da paras hidung da ni. Semput betul mak bulan ni noks! Nasiblah ramai yg membantu, thankyou. Nanti da gaji wa bayar eh,haha. Motif nak kasi tahu berhutang kan. Ala apa salahnya, biar sedar diri jangan tak sedar diri buat bodoh susah plak nanti kan.Hello Kawan Kawan, mari mau cerita sikit tang minggu ni . Takde apa yang best sangat la, cuma ada kelainan sikit. Alhamdulillah, apa yang dihajati da tercapai,salah satu azam dunia telah terlaksana atas kuasa tuhan :)

Syukur Syukur

Lokasi : Dataran Merdeka

Memula kawan biasa je :)

Lepas tu cinta cinta kt TNB :)

Lepas beberape tahun bersama, adoooi.
Pening kepala :) Hihi


**************************************************


Lokasi : Restoran Madam Lim, Jusco Maluri.


Picnic at Sungai Gabai,Langat.

Tangan Cik Cinta kacau ah,haih :(

Cantikkan? rama rama tu tk lari pun,stay situ je.
Cik Cinta cakap kt situ mungkin ada tuan puteri,erk! :)


Pecaya atau tidak,saya first time ke sane. Padahal bukan jauh sangat pun dari rumah,kesian tak? Tolong jangan ,haha! Plan yg sepatutnya utk hari sabtu tapi terpaksa ditunda pd hari ini atas sebab sebab tertentu.Haii,jangan cakap saya busy mengalahkan YB lah ! saya da pencen kott,tak mau da pangkat pangkat ni. Penat sudah -_-



Note : Nanti wa upload lag eh,k camera cikcinta :)

No comments: