Monday, March 21, 2011

Minute Meeting By Lisa

Hello Friends.
Apa khabar semua pembaca, harap semua okay yea.
Harap semua dalam keadaan baik dan sentiasa diuji dgn pekara pekara yg baik baik.
Lama tak kebertemu kan kan, susah la takde broadband :(
Nak update cerita cerita hangat pun tak bole,kena tunggu masuk office.
Nanti akan diusahakan untuk sambung balik talian broadband yea.
Bersaabar la selagi terdaya -_-



Mari dengarin cerita saaya, sabtu lepas ada satu perjumpaan kwn kwn baru. Wee :) Dorang sangat best,nasib masuk kepala wa. Best best,selepas mendapat kata sepakat tentang pekara yang dikemuka kan. Semua berjalan seperti yang dirancang, Alhamdulillah. Idea wa success! Wah gitu lin, orang lain yg nak kawen. Aku yg over excited! Well,lin kan.

Lynn : Shaq : Zana
kami naik satu kereta sbb tu gambar kami yg start dulu :)

Destinasi pilihan : Western Kg Baru,jangan cakap tak tahu.
Ketokkk kepala t! :)

Mari order ! Okay,jangan pecaya aku buat muka confius.
Ini lakonan semata mata. Amacam?
bole ganti Fasha Sandha ta,haha! :)

Snap before balik! Kau nak tido balik ah linn,haha!
Thanks Lysa,belanja kami semua :)
Semoga urusan perkahwinan awak berjalan lancar,Amin !

Seterusnya kami ke Wangsa Walk. Plan mau karaoke,tapi penuh. Plan pula main bowling, lagi penuh. Jadi terpaksa la karaoke ambik bilik besar,walaupun kami cuma 6 org sahaja. Hihi :) Bole la berclubbing dalam bilik tu kan, haha! Ngek.

Ini namanya semangat mau main bowling tak dpt, haha!
Kesian Kesian - _ -

Sepakat ke Karaoke ! Weee :')

Haa,aapa lagi melalak laaaa kan. Ayooo : )
Banyak bakat terPENDAM rupanya.

Jaga jaga,
lin sedang menipu anda semua dengan berbuat muka comel mcm doreamon :')

Snap before balik! :) Pandai aku nyorok belakang linda,haha.

Sepedemen

Yang ni comel kan kan, hihi :)


Okay sudah abis cerita, esok cerita pasal Hot Ballon kt Putrajaya plak eh eh.
Sekian,Terimakasih.


Note : Kepelikkan terhadap editan gambar gambar post kali ini? Ini kerna edit oleh Cik Sha.Terimakasih awak :)


No comments: