Wednesday, March 30, 2011

Pakpungpakmustapey!



Pak Pakkkk kepak kepak kepak keboomm kebooom kebooomm :)
Ada mcm bunyi paluan kompang ta? Ada lah ada lah,please ...
Okay fine! takde pun kena bikin sampai ada,kalau ta jangan baca,haha.
Bengong. Okay la,wa mau cerita pasal org kawen ni.
Haa,umur wa pun da nak masuk 23 kan.Takde la gatai sangat kalau nak cite bab KAWEN.
Kan kan kan kan,sila setujuu!!



Semalam balik kerja, lepas bebuka puasa ngan cik boyfie. Wa jumpe geng sekolah : Cik Mimi. Dia mau kasi kad jemputan kawen dia bulan lima ni. Bestnyaa! Gile tak syokkk :) Alhamdulillah, tengok dia happy,naik seri pengantin u alls. Kad dia pun comel je,kartooon kartooon lag.
I likee






Comel kan kan,sila ngangguk! kalau ta kena sepak.hahaha
*asik kena paksa je kan*
haha,kesian kesian






Note : Ramai betul org kawen tahun ni, kena get ready baju baju ni.

No comments: